ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ 'ΧΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΟΧΙ Ο ΕΣΙΕΝ!

πηγή: Intime
 

Γίνεται το μαύρο, άσπρο; Πώς δεν γίνεται! Και το άσπρο γίνεται μαύρο. Ο Εσιέν ήρθε στην Ελλάδα για να παίξει στον Παναθηναϊκό και αντί να τον δούμε στο γήπεδο παρακολουθούμε ένα σήριαλ. Της πλάκας σήριαλ. Χωρίς υπόθεση. Χωρίς δράση. Χωρίς κάποιο επεισόδιο να κερδίσει την προσοχή μας.

Τέτοιο νερόβραστο σήριαλ είναι του Εσιέν. Κι όμως, συνεχίζει να παίζει σχεδόν καθημερινά, όχι πάντα την ίδια ώρα μετάδοσης το τι τρέχει με τον πρώην παικταρά. Και αφήνουν τον κόσμο να παραμένει στο ακουστικό.

Να, όμως, που το σήριαλ Εσιέν δεν κόβει εισιτήρια. Δεν έχει επισκεψιμότητα. Θεαματικότητα. Τηλεθέαση. Επειδή ο κόσμος πάγωσε, το πήρε απόφαση ότι το παλληκάρι δεν πρόκειται να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας του.

Και άσε τους τζιτζιφιόγκους και τους παρατρεχάμενους που γράφουν ό, τι θέλουν. Κοτζάμ Αλαφούζος την έκανε! Με «τιτίβισμα» στο φορητό του ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού δήλωσε αισιόδοξος ότι... σύντομα θα παίξει ο Μίκαελ Εσίεν. Ότι αξίζει να κάνουμε υπομονή. Και ότι έχουμε εμπιστοσύνη στον παίκτη, ότι δεν κάνουμε ανθρωποθυσίες.

Δηλαδή; Κάπως «πονηρά» ο Αλαφούζος περνάει το «μήνυμα» ότι το πρόβλημα του Εσιέν είναι του... Εσιέν, όχι του Παναθηναϊκού. Ότι ο Παναθηναϊκός δεν έκανε συμβόλαιο με τον Μιχαλάκη για να παίξει σώνει καλά. Ότι ο Εσιέν θα παίξει όταν αποθεραπευθεί, ο Παναθηναϊκός, που δεν έχει κανένα πρόβλημα δεν θα τον εκβιάσει να αγωνιστεί αν δεν είναι έτοιμος.

Για να μη ξεχνιόμαστε. Δίνω την πληροφορία ότι η σχέση ΠΑΕ-Εσιέν είναι επαγγελματική, όχι φιλανθρωπική. Ο παίκτης δεν ήρθε σε ίδρυμα για να γίνει καλά, αλλά σε εταιρεία εμπορική, τέτοια είναι η ανώνυμη εταιρεία Παναθηναϊκός.

Διαβάστε ακόμα:

Η μαλακία του αιώνα, το σποτ του Αδωνη