«ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΗ ΑΔΕΛΦΗ» Ο ΤΖΩΝ ΛΕΝΟΝ

 

Τι της λες! Δίχως οργή ρωτάω. Την κυρία Γιόκο Όνο, την Γιαπωνέζα σύζυγο του μέγιστου Τζων Λένον. Γιατί, κυρία περίεργη, το έκανες αυτό, εσύ που γνώριζες όσο κανένας άλλος τον αρχηγό των Beatles, να μας πεις ότι ψαχνόταν, ότι ήθελε να συνουσιαστεί και με άνδρες.

Εγώ δέχομαι ότι η κυρία λέει αυτό που συνέβαινε. Αυτό που ίσως και ο ίδιος ο Ιωάννης της εξομολογούνταν. Να κάνει σεξ με άνδρες, όμως κατέπνιγε τις επιθυμίες του. Άλλο συζητάμε. Γιατί μετά από 35 χρόνια η καλλιτέχνις δημοσιοποίησε τέτοιο πράμα;

Να σου πω. Στα παπάρια μου! Δεν μ' ενδιαφέρει ο γήινος Τζων Λένον. Αν έπινε καφέ το πρωί και τι ώρα ξυπνούσε. Αν του άρεσαν οι γάτες, οι φακές και οι τιράντες στο παντελόνι. Η μουσική του μου φθάνει. Ο μουσικός του λόγος μου λέει. Δεν θα μου τον κατεβάσει τον πνευματικό, τον αιώνιο Τζων Λένον καμμία κυρία Γιόκο Όνο επειδή, ποιος ξέρει με ποια κίνητρα, θα αποκαλύψει ότι ήταν ανέραστος, ότι ήθελε να την παίρνει από πίσω, ότι γούσταρε τρίτο πρόσωπο όταν πήγαιναν οι δυο τους στο κρεββάτι.

Άντε να χαθείς, κυρά μου. Πενήντα χρόνια είναι αυτά. Πενήντα χρόνια σε τρώμε στη μάπα, επειδή ο ουράνιος Τζων σε έβαλε δίπλα του.

Διαβάστε ακόμα:

Η μαλακία του αιώνα, το σποτ του Αδωνη