Ο DANIEL ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ 007

 

Όλοι ασχολούνται με τον James Bond, αλλά εμείς για να πρωτοτυπήσουμε, λέω να ασχοληθούμε με τον ηθοποιό Daniel Graig, που υποδύεται τον διάσημο πράκτορα της MI6, τον θρυλικό κατάσκοπο με τον κωδικό: 007

Είναι 1:78, κατάξανθος, με καταγάλανα μάτια, 47 χρόνων, Κριός, παντρεμένος με την Rachel Weis. Κι’ αφού ξεμπερδέψαμε τα βασικά πάμε και στα υπόλοιπα. Ο Daniel Wroughton Craig, γεννημένος στις 2 Μαρτίου του 1968 είναι Βρετανός με ρίζες στην Ουαλία. Γεννήθηκε στο Τσέστερ της Αγγλίας, και έγινε παγκόσμιος σουπερ σταρ με τον ρόλο του πασίγνωστου πράκτορα James Bond. Η μητέρα του ήταν δασκάλα και ο πατέρας του δούλευε σε διάφορες pub, ενώ στο παρελθόν δούλευε στο Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ.

Και οι δυο γονείς του είχαν καταγωγή από την Ουαλία. Τελικά, μεγάλωσε στο Λίβερπουλ και ήδη από το σχολείο άρχισε να του μπαίνει το μικρόβιο της καλλιτεχνίας. Στα 16 του έφυγε για το Λονδίνο, για να σπουδάσει σε σχολή καλλιτεχνών για νέους, ενώ σαν χόμπι, αθλούνταν στην ομάδα rugby του Χόιλεικ. Μετά, πήγε στην σχολή μουσικής και δράματος, στο Γκουίντχαλ.

Διαβάστε την συνέχεια στο www.nikosonline.gr