STUDIO 54, ΤΟ CLUB ΘΡΥΛΟΣ

 

Δεν υπήρχε σχεδόν κανένας που να έζησε στη Νέα Υόρκη στα τέλη της δεκαετίας του 70, και να μην ήθελε να μπει στο Studio 54. Το club θρύλος που μάζευε όλους τους διάσημους, όλη την καλή πλούσια κοινωνία, αλλά και ανώνυμους Νεοϋορκέζους ή τουρίστες, Bisexual, Gay, Transexual, μοντέλα, δημοφιλείς clubbers, αθλητές, συγγραφείς και λοιπούς celebrities...

Το club θρύλος λοιπόν όλων των εποχών λειτούργησε από το 1977 μέχρι και το 1981, όταν οι ιδιοκτήτες του Steve Rubell και Ian Schrager το πούλησαν. Συνέχισε βέβαια να λειτουργεί μέχρι το 1991, αλλά καμία σχέση….. Βρισκόταν στο 254 West 54th Street στο Manhattan της Νέας Υόρκης, σε ένα χώρο που αρχικά ήταν θέατρο, μετά έγινε studio του CBS και μετά σαν Studio 54, με εστιατόριο στο υπόγειο, που λεγόταν 54 Below.

Μια νύχτα στο Studio 54 αποτελούσε την απόλυτη εμπειρία στη διασκέδαση, στους ξέφρενους ρυθμούς της disco και του glamour με τους ιδιοκτήτες να υποδέχονται τους διάσημους καλεσμένους, με special βραδιές, με happenings και βέβαια με πολλά ναρκωτικά και αμέτρητα one night stands.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.nikosonline.gr