ΤΕΛΙΚΑ, ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΟΘΕΤΙΚΟΥΣ ΕΧΟΥΝ AIDS;

 

Σάλος προκλήθκε για πρωτοσέλιδο αθλητικής εφημερίδας. Έκπληξη! Υπάρχουν πράγματι ακόμα αθλητικές εφημερίδες; Θα πεις ναι, υπάρχουν, αφού κοτζάμ Παναθηναϊκός... αναστατώθηκε, αντέδρασε με δημόσια τοποθέτησή του. Εγώ θα πω ότι αθλητικές εφημερίδες δεν υπάρχουν. Ποιος ασχολείται!

Δεν έχουν επιρροή σήμερα οι αθλητικές εφημερίδες. Το ζήτημα δεν είναι κυκλοφοριακό. Δεν λες τα αθλητικά φύλλα είναι ανύπαρκτα επειδή έχουν ασήμαντες πωλήσεις. Δεν υπάχουν, λες, διότι δεν έχουν άποψη, θέση, και γι' αυτό δεν αποτελούν opinion maker... Ποιος ασχολείται.

Να, όμως, που ο διαρκώς διαμαρτυρόμενος Παναθηναϊκός ενοχλήθηκε από μια μαλακία, μια γελοία επίδειξη «διαφορετικότητας» και μαζύ μια χυδαιότητα με στυλ ψευτοκουλτούρας στο πρωτοσέλιδο της αθλητικής εφημερίδας. Επειδή συνδέθηκε ο σημερινός Παναθηναϊκός με το Aids.

Η μεν εφημερίδα ήθελε να εντυπωσιάσει, ο δε Παναθηναϊκός ερμήνευσε, έτσι τον... συμφέρει, το πρωτοσέλιδο σαν τοποθέτηση... φιλολυμπιακή. Και στο παιχνίδι βάλανε, μπήκανε και οι οροθετικοί από τους οποίους ζήτησε... συγγνώμην η εν λόγω αθλητική εφημερίδα. Πωπός!

Διαβάστε ακόμα:

Ετσι, όπως ήρθε, έφυγε ο «Φίλαθλος»