ΕΡΩΤΑΣ VS POLITICS

 

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης παρουσιάζει την δεύτερη απόπειρά του στον κινηματογράφο, αυτή τη φορά επιδιώκοντας ένα διεθνές καστ με 7 πρωταγωνιστές, τρεις εκ των οποίων ξένοι. Να προσθέσουμε ότι είναι και η τελευταία ταινία του Μηνά Χατζησάββα.

Στις 17 Δεκεμβρίου βγαίνει στις αίθουσες η νέα ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Ένας Άλλος Κόσμος», που θα κυκλοφορήσει στο εξωτερικό με τον τίτλο «Worlds Apart». Η συνέντευξη τύπου έγινε με μεγάλη επιτυχία, και μάλιστα έστειλαν το δικό τους μήνυμα μέσω video και δύο από τους διεθνείς πρωταγωνιστές της ταινίας. Ο βραβευμένος με Oscar J.K. Simmons και η Andrea Osvárt, που μίλησαν για την ταινία τους και για την εμπειρία τους από τα γυρίσματα σε μια ταινία Ελληνικής παραγωγής.

Η ταινία αποτελείται από τρεις ενότητες, τρεις αρχικά αυτόνομες ιστορίες, τρεις διαφορετικούς κόσμους, σαν να είναι στην ουσία τρεις διαφορετικές ταινίες. Από ένα σημείο κι έπειτα θα εμπλακούν η μία με την άλλη, και βέβαια, το θέμα τους είναι ο Έρωτας. Πρόκειται για τρεις γενιές Ελλήνων που ερωτεύονται ξένους, αλλά κι αν το γυρίσεις ανάποδα, τρεις ξένοι που ερωτεύονται Έλληνες, κι όλα αυτά στο κάδρο της σημερινής καταχτυπημένης από την κρίση Ελλάδας τόσο την οικονομική, όσο και από την κρίση των αξιών.

Η συνέχεια στο www.nikosonline.gr