ΤΙ ΩΡΑ ΠΙΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΦΕ Ο ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ

 

Σε ποια πρώην του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έστειλε χαιρετίσματα; Είναι κι αυτό φαγάκι για τους χρήστες του διαδιχτύου. Ποια γκόμενα θυμήθηκε ο παρουσιαστής, εδώ σε θέλω. Ποια απ' όλες τις προηγούμενες. Εκείνην ή, την άλλην. Εδώ σε θέλω. Μιλάμε για το θέμα.

Κάνεις ένα κλικ, ξοδεύεις δυο-τρία λεπτά από τη ζωή σου, για να το μάθεις. Μην τυχόν και δεν το διαβάσεις. Σε ποια πρώην του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε «Της στέλνω χαιρετίσματα». Μέγα θέμα.

Πρόσεξε. Δεν λένε «Σ' αυτήν την κυρία έστειλε χαιρετίσματα ο έτσι» αλλά σε βάζουν στη διαδικασία να το βρεις εσύ. Και ο έτσι δεν είναι όποιος όποιος, για να μη ξεχνιόμαστε, είναι ένα άτομο πολύ δυνατά μέσα στην καθημερινότητά σου. Επηρεάζει τη ζωή σου, κερδίζεις αν ασχοληθείς μαζύ του, αν ενδιαφερθείς π.χ. τι ώρα πίνει το πρωί τον καφέ του, και πώς τον πίνει. Και, βεβαίως, αν έστειλε χαιρετίσματα σε μια πρώην του και ποια είναι αυτή.

Ένα άλλο θέμα είναι το εξής. Πόσοι την παίζουν μόνοι τους απ' αυτούς που είναι διαθέσιμοι να πληροφορηθούν σε ποια πρώην γκόμενα έστειλε χαιρετίσματα ο παρουσιαστής. Πόσοι. Το 99%, ποντάρω. Με 98,9% χάνω. Με 98,3% το κλείνω το μαγαζί.

Διαβάστε ακόμα:

Λαζόπουλος και Δούκισσα Νομικού μαζί σε ταινία