ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ... ΑΥΝΑΝΙΣΤΟΥΜΕ!

 

Είναι, λέει, η ομορφότερη Μαίρη της ελληνικής τηλεόρασης. Κατ' αρχήν για να συμφωνήσω θα χρειαστεί να μου πούνε ποιες είναι οι άλλες όμορφες Μαίρες. Όχι και να δεχόμαστε ό, τι θέλουν να μας περάσουν.

Είχε, λέει, προχθές τα γενέθλια της η κυρία Μαίρη Συνατσάκη, αυτή είναι η ομορφότερη Μαίρη, και δεν μπορούσαμε να μην της κάνουμε αφιέρωμα. Φοβερά πράγματα. Να λένε τέτοια απίθανα για μια ασήμαντη κοπέλλα, σαν επαγγελματίας ασήμαντη, στην τηλεόραση. Και η οποία δεν είναι καν όμορφη. Όχι η ομορφότερη που την λανσάρουν.

Φοβερό το πως παίζει η υπερβολή στα μήντια. Έχουν μάθει π.χ. το ρήμα κολάζω και το φοράνε και στην πιο μεταχειρισμένη γκόμενα. Κολάζει η τάδε, κολάζει η δείνα. Μα, βρε μαλάκα, σε άγαμους θανατοιποινίτες απευθύνεσαι; Σε άνδρες που βλέπουν γυναίκα μονάχα στον ύπνο τους. Με το ζόρι να μας παρουσιάζει για κόματο μια χλεμπονιάρα, μια κακοφτιαγμένη.

Έπεσε, λέει, το youtube με μια φάση που πρωταγωνιστεί η ηθοποιός Κατερίνα Λέχου. Ένα αισθησιακό video έπιασε, λέει, κοντά στα 2,5 views. Μιλάμε για νούλα, να ξέρουμε τι λέμε. Η κοπέλλα, λέω για την Λέχου, είναι άβυζη εντελώς. Σαν κορμί γάμα εθνικής. Και επειδή κάνει διάφορες λάγνες εκφράσεις στο πρόσωπό της, σε σκηνικό που παραπέμπει σε κωμωδία, την εμφανίζουν... εκβιαστικά σα σεξόβομβα.

Έχουν ξευτυλιστεί τα πάντα. Ακόμα και γυναίκες που σωματικά υστερούν, προβάλλονται για... σύμβολα του σεξ. Για θεές του έρωτα.

Διαβάστε ακόμα:

Να ξεβρακωθούν ντυμένοι διάσημοι της πλάκας!