ΚΑΡΦΩΣΑΝ ΤΟΝ WILL SMITH ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ GAY

 

Θα περάσουν πολλά χρόνια ακόμα, ίσως και αιώνες για να σταματήσει η… περιέργεια και το δυνατό συναίσθημα του κουτσομπολιού για το αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος. Θα συμβεί κι αυτό κάποτε στο μέλλον. Η απόλυτη αδιαφορία για τη σεξουαλική ταυτότητα ενός επώνυμου.

Παντρεύονται πλέον μεταξύ τους άνδρες και γυναίκες gay. Μέχρι και ιερείς δηλώνουν φόρα παρτίδα ότι είναι αδελφές κι όχι κρυφές.

Πάταγος στο Χόλυγουντ όταν μια τρελλέγκω, πολιτικοποιημένη και ακτιβίστρια ηθοποιός κάρφωσε τον Will Smith, έναν μεγάλο σταρ, συμπαθέστατο και γοητευτικότατο που κάνει χρόνια τώρα πολύ δυνατή καριέρα. «Ο κύριος τον παίρνει, λεσβία είναι και η γυναίκα του, αν με διαψεύσουν τότε θα πω πολλά» έγραψε στο προφίλ της στο facebook η παλαβιάρα που έχει κονέ με το αδελφάτο και τον κόσμο των τρανσέξουαλ.

Σαν πετυχημένος ράπερ ξεκίνησε ο Αμερικάνος παίδαρος, ο Ουίλ Σμιθ, και μετά τη μουσική είχε σούπερ επιτυχία σαν ηθοποιός σε τηλεοπτικά σήριαλ. Κι όταν άρχισε να κάνει ταινίες έγινε από τα πρώτα, τα πολύ πρώτα ονόματα του σινεμά.

Ρωτάω. Γιατί να είναι υποχρεωμένος να... δημοσιοποιήσει τις όποιες γκαίη ή, μπάυ δραστηριότητες του ο κάθε Ουίλ Σμιθ, που είναι παντρεμένος 20 χρόνια με την Τζέιντα, επίσης αραπίνα. Άσχετο, ας το αναφέρουμε με την ευκαιρία. Ουίλ και Τζέιντα έχουν δύο παιδιά, από τα οποία το ένα, ένα ανήλικο αγόρι είναι ξεφωνημένη αδελφή και κυκλοφορεί με φούστα.

Διαβάστε ακόμα:

Ηταν μια αξέχαστη νύχτα