ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΛΕΤΣΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

Πιάσε φάση. Βγαίνει στην εκπομπή του Χατζηνικολάου ο Τσίπρας. Ίσως στην κρατική τηλεόραση, σ' αυτόνα τον Χαρίτο. Και κοντά σ' ένα κάρο μαλακίες που αμολάει ο πρωθυπουργός, στα ατελείωτα ψέματά του, ρίχνει στο τραπέζι και μια αλήθεια.

-Είμαι στις χειρώτερές μου, τσάκωσα την γυναίκα μου να με κερατώνει, λέει ο Τσίπρας με φάτσα διαμαρτυρόμενο γραμμάτιο από τη στεναχώρια.

Ακόμα και παραμύθι να είναι αυτό του Τσίπρα, η καλύτερη του Χατζηνικολάου. Το δώρο για την εκπομπή του! Η απόλυτη ρεκλάμα. Όλος ο κόσμος θα συζητάει το τούβλο που πέταξε ο πρωθυπουργός. Για να δικαιολογηθεί, ίσως, που δεν μπορεί να αποδώσει λόγω προσωπικού προβλήματος.

Να μιλήσουμε σοβαρά. Απορεί ο Πέτρος Κωστόπουλος γιατί έγινε πανικός με τη δήλωση, την... αυθόρμητη του Απόστολου Γκλέτσου, ότι έχει πάει με άνδρα.

-Γιατί αυτός ο χαμός, αναρωτιέται ο Πετράν. Ήταν μια εξομολόγηση του Απόστολου που πρέπει να σεβαστούμε. Μια αυστηρά προσωπική του επιλογή. Αδικαιολόγητος ο ντόρος.

Χρειάζεται να διευκρινίσει ο τηλεπαρουσιαστής τι ακριβώς να σεβαστούμε. Την εξομολόγηση ή, την... πράξη του πρώην ηθοποιού. Και ποια ήταν η προσωπική επιλογή του δημάρχου Στυλίδος, να το κάνει ή, να το εξομολογηθεί στον ιερέα της τηλεόρασης Κωστόπουλο Πέτρο.

Πώς κάνετε έτσι, σχολιάζει ο Κωστόπουλος, τι έγινε, δηλαδή; Μας δουλεύει στα ίσα ο Κωστόπουλος και θαρρεί πως μασάμε. Αν δεν τρέχει τίποτα που ένας άνδρας, gay ή, στραίητ, το δηλώνει δημόσια ότι το κάνει και μπρος και πίσω, όπως ψήνεται το ψάρι από τις δύο πλευρές, ας το τολμήσει και ο ίδιος ο Κωστόπουλος. Γιατί, όχι.

Στα σοβαρά να μας πει ότι πήγε κι αυτός με αρσενικό. Ας είναι και ψέματα. Αυτός, όμως, ο Κωστόπουλος να το παραδεχθεί στα σοβαρά, όχι στα αστεία. Γιατί, μήπως ο Γκλέτσος αυτό που είπε σοβαρά μας λέει την αλήθεια; Ίσως να πέταξε ένα παραμύθι. Πού το ξέρεις.

Διαβάστε ακόμα:

Αποκάλυψη για το νυχτοκάματο του Βοσκόπουλου