ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 5Ο ΧΡΟΝΩΝ Η ΜΠΕΜΠΕΚΑ ΝΑΤΑΛΙΑ

 

«Είμαι 50 χρονών...» είπε η κυρία Ναταλία Γερμανού και απορώ με κάποιους ηλίθιους που δήλωσαν την... έκπληξή τους για την ηλικία της μεγαλοκοπέλλας. Εδώ και 30 χρόνια είναι γνωστή η κόρη του αλησμόνητου Φρέντυ Γερμανού όταν άρχισε την προσωπική της καριέρα, όχι μονάχα σαν στιχουργός. Πού, λοιπόν, είναι το περίεργο ότι πενηντάρισε;

«Παραδέχθηκε την ηλικία της...» είπαν οι τρόμπες. Δεν κατάλαβα. Θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά; «Αποκάλυψε πόσο χρονών είναι...». Άλλη παπαριά αυτή. Επειδή κάποιος δεν το γνωρίζει, επειδή δεν κάνει το σχετικό λογαριασμό, το παίρνει σαν... αποκάλυψη αυτό που δεν κρύβεται.

Είναι, βλέπεις, το αιώνιο, το προαιώνιο λεπτόν ζήτημα της πραγματικής ηλικίας που το 99% των γυναικών δεν θέλουν να το... γνωρίζουν. Δεν θέλουν να το ακούνε. Που κρύβουν τα χρόνια τους, που το θεωρούν προσβολή και την απόλυτη αδιακρισία να τις ρωτήσεις πότε γεννήθηκες.

Όταν ήμουν πιτσιρίκα, είπε η κυρία Γερμανού, η 50αρα ήταν ταυτισμένη με την εικόνα της γριάς, με άσπρα μαλλιά, με ρυτίδες, με τσεμπέρι... Κάτι τέτοια είπε το κορίτσι των 51 χρόνων. Μας κρύβει ένα χρόνο, δεν ήταν απόλυτα ειλικρινής. Μην κάνουμε θέμα για ένα χρόνο, όμως.

Εκείνο που έχει σημασία είναι ότι η τηλεπαρουσιάστρια παραμένει σέξυ. Ελκυστική. Στον άνδρα κάνει γκελ. Και το τελευταίο που σκέπτεται ο αληθινός αρσενικός είναι ότι λόγω ηλικίας το κορμί της αργεί να πάρει φωτιά, ο κόλπος της για να υγρανθεί χρειάζεται περισσότερο χρόνο απ' ό,τι μιας 30αρας, μιας σαραντάρας.

Διαβάστε ακόμα:

Ποια γυναίκα γουστάρεις να σου λέει τις ειδήσεις