ΠΟΡΝΟ, ΞΕΠΟΡΝΟ, ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ!

 

Είμαστε πια σ' άλλη εποχή της τηλεόρασης. Το σήριαλ που φιλοδοξεί σήμερα να κάνει παγκόσμιο πρωταθλητισμό γυρίζεται με προδιαγραφές κανονικού σινεμά. Τηλεοπτική σειρά
με απαιτήσεις κινηματογραφικής υπερπαραγωγής. Εκεί πήγε η δουλειά. Βλέπεις τηλεόραση, προϊόν τηλεοπτικό που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από ταινία οσκαρική.

Γάλλοι έφτιαξαν τη σειρά Βερσαλίες και έχει γίνει της πουτάνας το μαγκάλι πριν ακόμα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο στο...BBC. Στην κρατική βρετανική τηλεόραση. Έχουν πλακώσει στην Αγγλία τα «αίσχος» και «ντροπή» επειδή βρωμάνε σαν πορνογραφικές αυτές οι «Βερσαλίες» που διαδραματίζονται στα χρόνια του Λουδοβίκου, 18ος αιώνας.

Και τι δεν έχει ο μπαξές. Γυμνό κόντρα σε γυμνό. Μέχρι και σεξ ανάμεσα σε άνδρες. Και ανωμαλίες σεξουαλικές με νάνους.

Αναμενόμενο. Το σεξ, το τολμηρό σεξ, το πορνογραφικό και κουλτουρέ γυμνό είναι σήμερα ο μέγας κράχτης στο θέαμα. Σε κάθε θέαμα, ζωντανό και προκάτ.

Σημασία, λέω εγώ, έχει ότι το σήριαλ «Βερσαλίες», απ' ό,τι μπάνισα στα διαφημιστικά πλάνα, είναι πολύ καλός κινηματογράφος. Άρα, αξίζει να το δεις. Δεν θα μας χαλάσει ότι η κάμερα δείχνει και ό,τι βλέπεται από την κλειδαρότρυπα.

Διαβάστε ακόμα:

Τα βυζιά οκ, τα οπίσθια της Σολωμού