ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΤΟΝΑ

 

Είναι η βασίλισσα της ποπ η κυρία Μαντόνα, σαράντα χρόνια στο κλαρί, και το τελευταίο που σκέπτεται είναι να χάσει το στέμμα. Μην τυχόν και έρθει εκείνη η καταραμένη στιγμή που ο κόσμος της γυρίσει την πλάτη. Την εγκαταλείψει. Δεν την κρατάει στο θρόνο.

Κι αυτή, η 58χρονη σωουγούμαν προβληματίζεται τόσο η ίδια, όσο και το καλοπληρωμένο επιτελείο της, τι να κάνει προκειμένου η ύπαρξή της, η καλλιτεχνική της ύπαρξη να διατηρείται στην κορυφή. Έφθασε στο τελευταίο σκαλοπάτι η κυρία, ρε, κατέβηκε και δυο-τρία σκαλιά στο υπόγειο, όταν επί σκηνής έκανε πρόταση γάμου στην 17χρονη Ελληνίδα της Αυστραλίας.

Θα «παίξει» το κόλπο; Μήπως το ρισκάρει και φάει την ξευτυλα της αλεπούς; 'Οχι, να το κάνεις, επέμεινε το team της διάσημης τραγουδίστριας και στα παπάρια της αν ο γιος της δημοσίως την χαρακτηρίζει «σκύλα». Ότι ο μπαμπάς, αναφέρεται στον σκηνοθέτη Γκάυ Ρίτσυ, είναι ο καλός, ο σωστός, κι εγώ είμαι «γιος σκύλας».

Άλλο αυτό. Το οικογενειακό. Το προσωπικό με τον πρώην σύζυγό της. Και το ξεφώνημα που της κάνει ο 15χρονος γιος της. Λέμε για το άλλο. Πρώτα τράβηξε το μπουστάκι που φορούσε η Ζοζεφίν, η 17χρονη Ελληνίδα σε συναυλία και γύμνωσε το στήθος του κοριτσιού και σ' άλλη συναυλία της κάλεσε την πιτσιρίκα μαζύ με τη μάνα της. Τους πλήρωσε τα αεροπορικά εισιτήρια, τα έξοδα διαμονής σε λουξ ξενοδοχείο και το βράδυ της συναυλίας έκανε την… έκπληξη:

-Γλυκειά μου, Ζοζεφίν, θα ρίξω αυτό το μπουκέτο με λευκά λουλούδια κι αν το πιάσεις θα είναι σα να αποδέχεσαι την πρόταση γάμου. Θα με παντρευτείς; Και πέντε λεπτά κουβέντα η Μαντόνα εν ώρα συναυλίας με την Ζοζεφίν

Τι είναι αυτό; Τρυκ. Να παιχθεί παγκόσμια. Για μια ημέρα, δύο ημέρες, όσο γίνεται περισσότερο να «viralάρει» στα μήντια.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί χώρισε η Σαρλίζ Θερόν με τον Σων Πεν