Η ΓΡΙΑ ΚΟΤΑ ΑΝΤΖΕΛΑ ΕΙΠΕ «ΚΤΥΠΑ ΣΑΝ ΑΝΔΡΑΣ»

 

Μια εβδομάδα πριν από το διαφημιστικό σποτ των παιχνιδιών Jumbo με την Άντζελα Δημητρίου και μια πασχαλιάτικη λαμπάδα στο χέρι, ένας άνδρας στο Πακιστάν στραγγάλισε
19χρονο κορίτσι την πρώτη νύχτα του γάμου τους. Επειδή όταν της πρωτοέκανε έρωτα διαπίστωσε πως η γυναίκα που μόλις είχε παντρευτεί δεν ήταν παρθένα.

Μην πει το... Κέντρο Έρευνας για θέματα ισότητας που ζήτησε να αποσυρθεί το σποτ με την «λαίδη» του λαϊκού τραγουδιού, ότι ο Πακιστανός επηρεάστηκε από το «Κτύπα σαν άνδρας»! Επειδή η γρια κότα που έχει το ζουμί, που ξέρει τι θέλει και ξέρει τι δίνει στο πήδημα με τον άνδρα, είπε σ' ένα αρρενωπό μοντέλο:

«Κτύπα!..., κτύπα σαν άνδρας...» όταν του πρότεινε να κτυπήσει το... κόκκινο αυγό.

Κινηματογραφικά στέκει, είναι καλογυρισμένο το σποτ του Jumbo, όμως από σενάριο είναι σουρεαλιστικό, φθάνει στα όρια του γελοίου. Η Άντζελα Δημητρίου παρατημένη από τον γκόμενο, τραγουδάει με ύφος κάργα δραματικό και στίχους αλλαγμένους ένα σουξέ της. Και όταν αντικρύζει τον παίδαρο, ως επικεφαλής γυναικείου χορού δίκην αρχαίας τραγωδίας, όλες να κρατάνε μια λαμπάδα, λέει στον άλλον:

-Κτύπα! Κτύπα σαν άνδρας...

Γελοία και η αντίδραση του Κέντρου, λέει, Ερευνών για την Ισότητα, διότι στο σποτ γίνεται...παρότρυνση στην άσκηση βίας κατά των γυναικών. Πλάκα μας κάνετε! Ποιος
μαλάκας άνδρας θα επηρεαστεί από την εν λόγω διαφήμιση και θα αρχίσει να ρίχνει μάπες στην σύντροφό του.

«Κτύπα!...» είπε η λαίδη, και ο κάθε πίτουρας κτυπάει μια μαλακία.

Διαβάστε ακόμα:

Λεπτομέρειες που «μιλάνε» στον κόσμο