Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡ ΣΠΗΚΕΡ

 

Τελικός Ευρωλίγκας. Τα ψηλά κορμιά τα δίνουν όλα. Ξύλο, τρεξίματα, ένταση, εμπνευσμένες προσπάθειες, λάθη. Και τι λέει ο κυρ σπήκερ που μετέδιδε: «Παναγιώτη Γιαννάκη ποια είναι η διαφορά μεταξύ συλλόγου και εθνικής ομάδας για τον προπονητή»; Μένεις κόκκαλο, κάνεις το σταυρό σου. Ποιος έδωσε μικρόφωνο σε αυτόν τον κυρ σπήκερ;

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης ήταν ευγενής. Απάντησε στα γρήγορα και μετά του είπε: «Δεν είναι, όμως, ώρα να μιλάμε για αυτά». Το παλληκάρι, ο κυρ σπήκερ, που μου είπαν ότι είναι και προϊστάμενος, μαζί με αρκετούς που έχουν περάσει από το ραδιομέγαρο είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα γιατί η ΕΡΤ ήταν και παραμένει ανυπόληπτη.

Δεν μιλάω για τη χαμηλή αισθητική εκφράσεων τύπου Σλούκι Λουκ. Αυτό είναι άλλο καπέλλο. Μιλάω για το έλλειμμα δημοσιογραφικής αντίληψης. Να ξοδεύεις λόγο και τηλεοπτικό χρόνο για άσχετα πράγματα, την ώρα που γίνεται της πουτάνας το μαγκάλι.

Χαμηλώνεις τη φωνή και το βλέπεις στο μουγκό. Χάνεις το φυσικό ήχο θα μου πεις, όμως η παπαρολογία έτσι κι αλλοιώς δεν θα σου επέτρεπε να απολαύσεις όλο το πακέτο. Κάποια στιγμή θα πρέπει να μας δώσουν τη δυνατότητα να επιλέγουμε. Σπήκερ ή φυσικό ήχο. Αφού δεν το κάνουν αυτοί που πρέπει, να το κάνουμε εμείς με ένα κουμπί.

Διαβάστε ακόμα:

Ιδιο σώβρακο φοράνε Γκιρτζίκης και Κοντονής