ΑΔΕΙΟ ΜΥΔΙ Η ΚΥΡΙΑ ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΜΕΛΕΤΗ

 

Μου φαίνεται πως όσο μεγαλώνει τόσο περισσότερο ομορφαίνει η κυρία Ελεονώρα Μελέτη. Για την παρουσιάστρια αυτό που δεν θα πεις ποτέ είναι πως την πήραν τα χρόνια. Απεναντίας. Σε σύγκριση με πέντε και πριν 15 χρόνια, σήμερα η κυρία βγάζει ένα τσαμπουκαλεμένο σεξισμό, όχι τόσο θηλυπρεπή. Η «αγριότητά» της, η κάποια «βαρβατίλα» της τονίζει τη σεξουαλικότητά της, τουλάχιστον οπτικά, φωτογραφικά, μ' ό,τι «δίνει» η εικόνα της στο γυαλί.

Αυτά ως γυναίκα. Ως τηλεοπτική παρουσία η κυρία Μελέτη είναι ανύπαρκτη. Εντελώς. Δεν έχει να σου πει κάτι. Είναι άδειο μύδι. Μπροστά στην κάμερα είναι ο μπος στην εκπομπή της, περνάει μια ώρα, δυο ώρες κι όταν πει «Καληνύχτα» είναι η μόνη λέξη ουσίας αυτή. Όπως όταν την ακούσεις να πει «Καλημέρα μας», «Καλησπέρα σας».

Καμμία έκπληξη που η κυρία Ελεονώρα Μελέτη είναι «όνομα» στην εγχώρια showbiz. Κάνουμε κουβέντα με αφορμή τη διακοπή της συνεργασίας της με κανάλι. Αδιάφορο αν προήλθε από απόλυσή της. Δεν κρίνουμε μονάχα την ίδια ως τηλεοπτικό προϊόν, αλλά κυρίως τον τρόπο που την αντιμετωπίζουν τα μήντια. Την παρουσιάζουν εδώ και χρόνια ως μέγεθος, ως προσωπικότητα, ως κατιτίς. Ένα κορίτσι που ως επαγγελματίας δεν έχει να σου δώσει τίποτα. Που δεν έχεις να πάρεις τίποτα απ' αυτήν.

Τα χου χου χου και χι χι χι βεβαίως και τα χα χα χα, όπως και οι ανόητοι «διάλογοι» σε μια εκπομπή είναι σώου της πλάκας. Της σάχλας. Δεν φθάνει κάποια παρουσιάστρια να είναι ωραία ντυμένη. Μπορεί να με διασκεδάσει; Όχι. Να κερδίσει ως θεατή. Όχι. Να, όμως, που θεώρησαν κιόλας... απώλεια για την τηλεόραση το ότι έχασε την εκπομπή της η κυρία Μελέτη.

Διαβάστε ακόμα:

Πώς θέλει τον άνδρα η Κατερίνα Καινούργιου