ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣΕ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

 

Ο σύντροφος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου δεν πήγε σκαστός στην Κομοτηνή... Έπαιξε κι αυτό! Μήπως αυτός ήταν ο λόγος που το ζευγάρι βάρεσε διάλυση. Επειδή ο επιχειρηματίας, με τον οποίον τα πήγαινε περίφημα η τηλεπαρουσιάστρια, έκανε μόνος του το ταξίδι στην Κομοτηνή.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι αυτή, δεν σ' αφήνει αδιάφορο αν κάνει σχέση, και με ποιον. Αν χωρίζει και για ποιο ακριβώς λόγο. Οι λεπτομέρειες αξίζουν το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον. Πολύς κόσμος επιθυμεί να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει. Τι, λοιπόν;

Δυστυχώς στην Ελλάδα η δημοσιογραφία νοσεί. Είναι ασθενής. Λιπόθυμη. Γι' αυτό δεν μαθαίνουμε την αλήθεια. Και για τα ασήμαντα θέματα που αφορούν π.χ. το μνημόνιο και τι περισσότερο ακόμα θα μας ξεπατώσει τα κατσαπουτσάλευτα η κυβέρνηση, και τα σοβαρά θέματα όπως αυτό του χωρισμού της κυρίας Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Έτσι, λοιπόν, θα περιοριστούμε στη ενημέρωση που κάνει η ίδια η Σπυροπούλου. Είναι, όμως, αλήθεια όσα λέει για την κατάληξη της σχέσης τους; Μήπως μας κρύβει πράγματα που δεν θέλει να βγουν στον αέρα. Δεν ξέρεις.

Τέλος πάντων, η ίδια λέει ότι δεν πήγαινε άλλο με τον πρώην της πλέον, διότι είχαν διαφορετικά ωράρια. Και ότι ήταν ενήμερη ότι εκείνος θα ταξίδευε σόλο στην Κομοτηνή.

Διαβάστε ακόμα:

Μαλακιστείτε, εντολή της Κιμ Καρντάσιαν