ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΑΓΩΝΙΑ ΣΤΟ ΣΚΑΙ

 

Πήγαν, λέει, να αρπάξουνε τον Κυριάκο Θωμαϊδη, που από τη δευτεριάτικη εκπομπή του «Η Δίκη» βγάζει στον αέρα νόμιμες, λέει, τηλεφωνικές συνομιλίες. Πολύ καλά να του κάνουνε του σαγώνια, διότι το έχει παραξηλώσει. Και απορώ γιατί δεν έγινε πραγματικότητα η εντολή της αντιεισαγγελέως. Να μπουζουριάσουνε τον υπάλληλο του Αλαφούζου, να τελειώνουμε.

Με σωματοφύλακα του Μαρινάκη, λέει, άγρια μεσάνυχτα επιχειρήθηκε η σύλληψη του Κυριάκου Θωμαϊδη. Δεν τα κατάφεραν. Και στις έξι τουαλέτες του κτηρίου έψαξαν, μη την είχε καβατζωθει εκεί ο σαγώνιας. Άλλη μία αποτυχία του μεγαλομέτοχου του Ολυμπιακού. Μόνο τα πρωταθλήματα ξέρει να βουτάει ο χοντρός.

Μιλάμε σοβαρά. Μόνον σοβαρά. Δεν υπάρχει τίποτα όρθιο στην Ελλάδα. Ένας τηλεπαρουσιαστής που το παίζει δημοσιογράφος καραξευτυλίζει τη δικαιοσύνη. Κάθε εβδομάδα. Εκατό τα εκατό στημένος είναι. Έχει βρωμίσει το σύμπαν από τις κασέτες της ΕΥΠ, ξεβρακώνονται επώνυμοι και γι' αυτά που λένε, και για το πεζοδρομιακό τους ύφος, κι όλοι κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Γι' αυτό, σου λέω. Δεν υπάρχει μεγαλύτερος διασυρμός της δικαιοσύνης. Που τους βλέπει και δεν κάνει τίποτα. Μόνον τη δικαιοσύνη, και την πολιτική εκθέτει ο Θωμαίδης. Τους πολιτικούς, κυβερνητικούς και αντιπολιτευόμενους. Ούτε κι αυτοί κάνουν κάτι.

Να, γιατί η κυρία αντιεισαγγελέας ήθελε να σώσει την κατάσταση. Να προστατεύσει τους θεσμούς και τους νόμους.

Διαβάστε ακόμα:

Τι σημαίνει η «τεσσάρα» του υιού Σαββίδη