ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ «ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ» Η ΤΑΜΤΑ;

 

Γιατί τόσα χρόνια η Τάμτα προσπαθεί και δεν τα έχει καταφέρει; Στο χρηματιστήριο της νυχτερινής διασκέδασης την θεωρούν «συμπλήρωμα». Σαν ορεκτικό πριν έρθει το κυρίως φαγητό. Πολλοί πάλι λένε ότι είναι άχρωμη, άοσμη και άγευστη. Σκληρές κουβέντες, για μια όμορφη κοπέλα, με καλή φωνή και...

· «Συγνώμη που σε διακόπτω, όμορφη, καλή φωνή αλλά χωρίς τραγούδια. Ποιες είναι οι επιτυχίες της Τάμτα, τα 13 χρόνια που προσπαθεί;». Λέει κάποιος από την παρέα και όλοι τον κοιτάζουμε, χωρίς κανείς να μπορεί να σιγοψιθυρίσει έστω ένα ρεφρέν από τραγούδι της.

· «Να σας πω τι φταίει;», ρωτάει ένας άλλος φίλος στυλίστας. «Η Τάμτα έγινε Fashion Icon πριν γίνει τραγουδίστρια. Πολύ στυλ. Πολύ καπέλο. Πολύ styling, πολλά εκκεντρικά ντυσίματα... αλλά από τραγούδια, μηδέν».

Η Τάμτα Γκοντουάτζε λοιπόν είναι Γεωργιανή τραγουδίστρια που κάνει καριέρα στην Ελλάδα. Έγινε γνωστή πριν 13 χρόνια, από την συμμετοχή της στο talent show "Super Idol" . Έχει κυκλοφορήσει τρία cd, και τρία cd singles. Έχει αποκτήσει τρία βραβεία από το Mad, ήταν υποψήφια για την Eurovision και έχει συνεργαστεί με πάρα πολλά ονόματα της νύχτας. Έχει παίξει στο μιούζικαλ Rent, έχει δώσει την φωνή της σε παιδική ταινία, έχει κάνει μια Guest εμφάνιση σε μια τηλεοπτική σειρά κ.α. Φέτος είναι κριτής στο The X – Factor.

Διαβάστε τη συνέχεια στο nikosonline.gr