Η ΠΑΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ!

 

Και τι δεν έχει γραφτεί, και τι δεν έχει ειπωθεί γι’ αυτήν την κοπέλα. Έχει είτε φανατικούς εχθρούς, ή φανατικούς φίλους. Αδιάφορη πάντως δεν είναι σε κανένα. Τα τεκνά την γουστάρουν γιατί είναι «φτιαγμένη» και sexy. Εγώ την γνώρισα και έχω να πω ότι και καλή τραγουδίστρια είναι και cool τυπάκι.

Την είδα και την άκουσα live για πρώτη φορά σε ένα νυχτερινό κέντρο στο Βόλο, και είχα εντυπωσιαστεί. Δεν ήξερα ούτε ένα τραγούδι της, σε αντίθεση με εκατοντάδες κόσμου που είχαν πλημμυρίσει το κέντρο, που τα ήξεραν όλα και τα τραγουδούσαν μαζί της. «Μου τα ‘λεγε η μάνα μου, να κάνω τα κουμάντα μου», ήταν ένα από αυτά τα τραγούδια, που μου έχει μείνει από τότε. Έκτοτε, η Πάολα χωρίς να έχει από πίσω της μηχανισμούς υποστήριξης (εταιρίες, ραδιόφωνα, κλίκες κτλ), κατάφερε και ανέβηκε ένα-ένα τα σκαλιά και έγινε πρωταγωνίστρια και μάλιστα δίπλα σε πρωτοκλασάτα ονόματα. Όλοι μιλούσαν γι’ αυτήν την κοπέλα με το ιδιαίτερο look και την τρομερή σκηνική παρουσία.

Την ξαναείδα ένα βράδυ στο Teatro με τον Παντελίδη, και είχε εξελιχτεί πάρα πολύ. Τραγουδούσε καλύτερα, είχε πιο γνωστά τραγούδια και ένα εντυπωσιακό εκτόπισμα πάνω στην πίστα. Μετά, στο καμαρίνι της, ήταν τόσο γλυκιά με όλους, που εντυπωσιάστηκα και πάλι. Σωστή, μετρημένη, καθόλου σαχλή και ευγενής. Καθόλου ψωνισμένη και καθόλου καβαλημένη. Το μόνο που έχει είναι ότι πίνει πολύ κίτρινη τεκίλα, όπου σε μισή ώρα μου έβαλε 5 σφηνάκια και βγήκα έξω τρεκλίζοντας...

Διαβάστε τη συνέχεια στο nikosonline.gr