ΤΙ 30, ΤΙ 60 ΓΙΑ ΤΗΝ... ΠΡΩΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ

 

Γκομενάρα στα νειάτα της η Τζαίην Φόντα. Για τα 20 της λέω και τα 30 της, άντε και τα 40 της, δεν είμαι νεκρόφιλος να βλέπω μια γυναίκα και να μην κρατιέμαι στα 60 της και τα 70 της. Η εν λόγω κυρία, η Τζαιηνάρα υστερούσε σε στήθος, όμως όλα τα άλλα στη συσκευασία ήταν του κουτιού, που λέμε. Μέχρι και εκείνη η βραχνάδα στη φωνή της, σ' έφτιαχνε σεξουαλικά με το πρώτο κιόλας σύμφωνο που θα συλλάβιζε. Ειδικά στα οπίσθια της, η κόρη του Χένρυ Φόντα ήταν για το σχετικό Όσκαρ της αιωνιότητας. Μια φορά είχα την τύχη να την κοζάρω από κοντά κι... έμεινα. Κοκκάλωσα. Η αύρα του κορμιού της και όταν η ματιά μου έπεσε στο πίσω της, με μετέτρεψαν... Πεντέλης. Μάρμαρο έγινα του πιο λατρεμένου βουνού της αρχαίας Αθήνας.

Σε ρωτάω. Είναι δυνατόν στα 50 και τα 60 η Τζαίην Φόντα να το παίζει ενζενύ. Μια νεαρά που ψάχνεται ερωτικά τον Μάιο; Όχι, βέβαια. Στα 60 και 70 θα παίξει την πεθερά στο σινεμά. Όπως η επίσης πρώην ελκυστική και αφροδισιακή Σίρλεϋ Μακ Λαίην στα 60 και τα 70 θα παίξει το ρόλο της γιαγιάς.

Η κυρία Ρούλα Κορομηλά, λέει, δεν θέλει να το βάλει κάτω. Γίνεται; Να κάνει το ίδιο σώου στην τηλεόραση και στα 60 της χρόνια, όπως πριν 30 χρόνια. Λάθος. Θα μου πεις δεν ξέρει κάτι άλλο. Λάθος κι αυτό!

Το ότι πράγματι έσχιζαν τα Ciao Antenna και τα Bravo Roula πριν 35 και 30 χρόνια δεν σημαίνει ότι το κορίτσι ήταν κλάση σώουγούμαν. Όμορφη ήταν, ξανθιά, λαχταριστή, φρέσκια, με σχεδόν τέλειο και αρχιτεκτονικά αρμονικό στήθος, αλλά πάντα «οικογενειακή» περσόνα, όχι σεξουαλική φιγούρα, μια κοπέλλα που γινόταν ευχάριστα αποδεκτή μέσα από το κουτί της τηλεόρασης σε κάθε σπίτι. Όχι, όμως, ότι ως παρουσιάστρια ήταν κάτι ξεχωριστό. Σε καμία περίπτωση. Της πλάκας ήταν.

Τέλος πάντων, αν η κυρία Ρούλα -Θεοδώρα- Κορομηλά θέλει να συνεχίσει την περιπετειώδη καριέρα της στην εγχώρια τηλεόραση και μετά το «Ε», καλό είναι να αλλάξει... ρόλο, κάτι που να ταιριάζει στην ηλικία της.

Διαβάστε ακόμα:

Δώσε και μένα, Μπάρμπα