Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑ ΤΗΣ

 

Είναι κακοποιός ο «προστάτης» που ζητάει το «μηνιάτικό» του από τα μαγαζιά της νύχτας, διαφορετικά σταματάει να προστατεύει τον... προστατευόμενό του. Δεν το συζητάμε ότι πρόκειται για εγκληματία, για ρεμάλι. Πάρακάτω. Αυτός που νταηλίκι παίρνει πακέτα από τις τράπεζες, με τη μορφή... δανείων και με τη... σιγουριά ότι δεν θα τα αποπληρώσει ποτέ, τι είναι;

Δεν είναι όποιος, όποιος, είναι εκδότης εφημερίδας, ιδιοκτήτης καναλιού, προσωρινός πρόεδρος του κόμματος. Όργιο δανειοδοτήσεων, χωρίς εγγυήσεις και τραπεζικά κριτήρια, όμως με εντολές άνωθεν, σε μήντια και κόμματα. Κι όλα βγήκαν στη φόρα με ρεπορτάζ της κομματικής «Αυγής», το όργανο του Σύριζα.

Και γιατί η καλή εφημερίδα του καλού κόμματος και της πιο καλής κυβέρνησης αποφάσισε ξαφνικά να δημοσιεύσει με αναλυτικές λεπτομέρειες, ποσά και ημερομηνίες, ποιες τράπεζες και με ποιους, έγινε το νταραβέρι; Επειδή ένας βουλευτής της ΝΔ, Μηταράκης Νότης στο όνομα (φωτό), κάτι είπε, κάτι άφησε να εννοηθεί για την ιδιοκτησία της εφημερίδας «Αυγή» και τη σχέση της με μια κυπριακή off-shore εταιρεία.

Υπέροχα. Οι βρωμιές βρωμίζουν τον αέρα όταν κάποιος βγάλει μια βρωμιά, πιθανότατα χωρίς να είναι βαλτός, αφού στη λίστα της αμαρτίας ωφελημένη ήταν και η ΝΔ.

Διαβάστε ακόμα:

Η τρομοκρατία νίκησε πανηγυρικά ξανά