Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΝΑΛΙ

πηγή: Intime
 

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα πάρει μόνος του κανάλι. Ποιος το λέει αυτό; Ο ίδιος! Την πληροφορία ότι ο εφοπλιστής θα κτυπήσει μια τηλεοπτική συχνότητα, μάλιστα χωρίς σύμμαχο, κάποιον από τους εκδότες, τους καναλάρχες, δημοσίευσε η εφημερίδα «Παραπολιτικά», που είναι συμφερόντων του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Μέχρι σήμερα σχετικά με το θερμό και συγκεκριμένο ενδιαφέρον του Μαρινάκη να εμπλακεί και στη τηλεοψία στο διαγωνισμό με την ευθύνη της κυβέρνησης, υπήρξαν σχετικά ρεπορτάζ σε διάφορα μέσα, με τα οποία ο εφοπλιστής έχει μία ιδιαίτερη «προσωπική» σχέση. Για πρώτη φορά, κι αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, από τη δική του εφημερίδα δείχνει την οριστική του απόφαση να πρωταγωνιστήσει στην ιδιωτική τηλεόραση.

Όλοι συμφωνούν ότι τα λεφτά που σήμερα χρειάζονται για να αποκτήσει κανείς κανάλι είναι πολλά. Πάρα πολλά. Πολυέξοδη και λειτουργία του, βέβαια, όταν η αγορά σήμερα είναι νεκρή, και δεν μπορεί να συντηρήσει με έσοδα από διαφημίσεις το κανάλι που φιλοδοξεί να κάνει πρωταθλητισμό. Επόμενο, λοιπόν, οι καναλάρχες για να συνεχίσουν να παραμένουν στο παιχνίδι, να αναζητούν τουλάχιστον συμπαίκτες.

Γιατί, όμως, δεν τους έκανε ως partner ο Μαρινάκης που έχει ρευστό, και κρατάει ανοικτή γραμμή με τον σύντροφο Νίκο Παππά, το Νο2 του Σύριζα; Να, που και χωρίς... παρέα, μόνος του ο ιδιοκτήτης δύο ναυτιλιακών εταιρειών στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, κατεβαίνει πάνοπλος με τα πακέτα του στο γήπεδο της τηλεόρασης. Δεν έχει ανάγκη από επιχειρηματικό συνέταιρο. Δεν τον θέλουν μία, δεν τους γουστάρει δέκα

Διαβάστε ακόμα:

Η αποπομπή Σίλβα βαθμολογεί μηδέν τα ΜΜΕ