ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΙΣ 4 ΑΔΕΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

 

Ο Μαρινάκης παίρνει τη μία από τις τέσσερις άδειες που θα δώσει η κυβέρνηση στα κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας. Ο Αλαφούζος, που έχει ήδη κανάλι, είναι στην απ' έξω. Καμία τύχη και ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος επίσης έκανε φάκελο πλήρη και πληρέστατο για να διεκδικήσει μία από τις τέσσερις «καλές» τηλεοπτικές συχνότητες.

Έχει βρωμίσει η πιάτσα για το τελικό αποτέλεσμα της διαδικασίας που έστησε η κυβέρνηση και συγκεκριμένα ο υπερυπουργός σύντροφος Νίκος Παππάς. Από πλευράς Σύριζα, βέβαια, υποστηρίζεται ότι όλα έγιναν, γίνονται με διαφάνεια. Να, όμως, οι «διαρροές» από διάφορους κύκλους που φωτογραφίζουν μία... άλλη εικόνα στο έργο.

Έχουμε και λέμε, λοιπόν. Το mega του Μπόμπολα είναι στην απ' έξω. Παίρνουν άδεια ο Κοντομηνάς του alpha και ο Βαρδινογιάννης του star. H τέταρτη και τελευταία άδεια κληρώνει στον Χρήστο Καλογρίτσα. Ποιος είναι ο σύντροφος;

Μεγαλοκατασκευαστής, πρώην στέλεχος του ΚΚΕ και εκδότης της ροζέ, όχι κόκκινης απογευματινής εφημερίδας του κόμματος, το 1986, της «Πρώτης». Ο Χρήστος Καλογρίτσας είχε αγοράσει την μικρή τεχνική εταιρεία του πατέρα του Αλέξη Τσίπρα και ο γιος του έχει παντρέψει τον συγκυβερνήτη μας Πάνο Καμμένο.

Θα κάτσουν έτσι οι 4 άδειες, όπως τις έχει τσεκάρει το πολιτικό παρασκήνιο; Έλα, ρε! Ελλάδα είναι εδώ. Μήπως οι 4 πανελλήνιες άδειες γίνουν 5, 6...

Διαβάστε ακόμα:

Είναι νούμερο ο Μπογδάνος;