ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ «ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ»

πηγή: Intime
 

Καμία έκπληξη που οι ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, λες και ήταν συνεννοημένοι δεν ενημέρωσαν τον κόσμο για το επεισόδιο Μανιάτη-Φορτούνη-Ντομίγκες. Είμαι σίγουρος ότι
μεταξύ των δημοσιογράφων δεν έγινε καμία συνεννόηση. Το γράφουμε, δεν το γράφουμε;

Ξέρουν πολύ καλά οι ανεξάρτητοι και αντικειμενικοί λειτουργοί του τύπου τι γράφεται, τι δεν γράφεται. Χωρίς να πέσουν τηλέφωνα μεταξύ τους. Και σίγουροι ότι ουδείς συνάδελφος εκτός ''γραμμής'' θα τολμήσει να γράψει κάτι που θα βλάψει την εικόνα του Ολυμπιακού.

Λάθος! Τεράστια μαγκιά να γράφανε οι δημοσιογράφοι ότι τσακώθηκαν οι τρεις συμπαίκτες. Αυτή είναι η προσφορά όχι μόνον στη δημοσιογραφία, αλλά και στην ομάδα τους.

Αν, πράγματι, έχουν δίκαιο οι Μανιάτης, Τσόρι ότι ο Φορτούνης βεντετίζει, δεν ενεργεί ομαδικά στον αγώνα μέσα, τότε ο παίκτης πιθανότατα να διορθωθεί στην περίπτωση που τον εκθέσουν στον κόσμο οι δημοσιογράφοι.

Και γιατί να 'ναι κακό να σηκώνονται κάποια στιγμή οι τόνοι ανάμεσα στους παίκτες της ομάδας; Ζωντανοί οργανισμοί είναι, όχι τίποτα πτώματα, φαντάρια καταπιεσμένα από τον κομπλεξικό επιλοχία.

Λέω ότι δεν προκαλεί έκπληξη που οι δημοσιογράφοι του Ολυμπιακού αποσιώπησαν τον τσαμπουκά των τριών ποδοσφαιριστών διότι αυτό συμβαίνει σ' όλα τα ρεπορτάζ. Το ίδιο αυτοί που κάνουν ρεπορτάζ π.χ. Σύριζα και ΝΔ, υπουργείο γεωργίας και υγείας. Υπάρχει η «συντεχνιακή» αντίληψη, με την οποία έχουν συμβιβαστεί τα μέσα.

Διαβάστε ακόμα:

Τερματοφύλακας του ΠΑΟ ο μέγιστος των Ελλήνων