ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ

 

Το θέμα! Στην αγκαλιά του Αλβανού Κασάμι η 22χρονη θυγατέρα του Γιάννη Αλαφούζου. Η θεματάρα! Αν είναι δυνατόν, να έχει ερωτική σχέση η αγαπημένη θυγατέρα του προέδρου του Παναθηναϊκού με ποδοσφαιριστή του Μαρινάκη. Απίστευτο. Απίθανο. Προκλητικό, σίγουρα.

Κάπως έτσι το παρουσίασαν, όμως χωρίς να το λένε. Κάπως έτσι αμόλυσαν στον αέρα το γεγονός τα μήντια και πρώτο απ' όλα η εφημερίδα του Μαρινάκη. Σα να είναι «προσωπική» επιτυχία κάποιου από το ολυμπιακό στρατόπεδο που έριξε γκόμενα από την οικογένεια του μεγάλου εχθρού, του Αλαφούζου.

Δεν πρόκειται για αποκάλυψη! Οι δύο νέοι, Παϊτίτι Κασάμι και Ελένη Αλαφούζου το τι υπάρχει μεταξύ τους το έδειχναν φόρα παρτίδα σε νυχτερινό μαγαζί της Βάρκιζας. Να ήταν κάτι κρυφό, παράνομο, απαγορευμένο, τότε ναι, να μιλάνε για... αποκάλυψη.

Τι, όμως, παίζει πραγματικά ανάμεσα στον 24χρονο Αλβανό που γεννήθηκε στη Ζυρίχη της Ελβετίας και στην κόρη του Αλαφούζου που σπουδάζει στις ΗΠΑ; Η αποκάλυψη θα γίνει από τον αποδυτηριάκια.

Στόχος του Μαρινάκη είναι να το βουλώσει, επιτέλους, ο Αλαφούζος που κάθε λίγο και λιγάκι ρίχνει κι ένα εξωσέτ πύραυλο σε βάρος του κατηγορούμενου ως αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης. Πήρες πρέφα; Πρακτορική δουλειά ανέλαβε ο Κασάμι για λογαριασμό του αφεντικού. Να διπλαρώσει με τη γοητευτική καράφλα του την Ελένη που της έχει μεγάλη αδυναμία ο μπαμπάς της. Να προσπαθήσει να την πείσει να χαμηλώσει τους τόνους ο πατέρας της κατά του Μαρινάκη.

Τι άλλο να πεις όταν τα μήντια έμειναν...κατάπληκτοι από το ζευγάρωμα των δύο νέων.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος είναι ο «Εσκομπάρ» που θέλει κανάλι