Η ΣΤΙΚΟΥΔΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ... ΕΧΕΙ

 

Δεν είναι καλό κορίτσι η Κατερίνα Στικούδη. Μ' ένα «κορδονάτο» μαγιώ άπλωσε τη γύμνια της από τα μαλλιά της κεφαλής της μέχρι τις θανατηφόρες γόβες στιλέτο, επάνω σε μια εναέρια σκάλα. Καθόλου καλό κορίτσι. Δεν μπανίζουμε γύμνια στη συγκεκριμένη πόζα, ούτε στα μπούτια της, στην καυτή περιοχή του αιδοίου, ούτε κώλος φαίνεται, ούτε έχουμε την ευκαιρία, εννοώ τη δυνατότητα, να θαυμάσουμε βυζί.

Κάνει καψόνι στους θαυμαστές της η μοντέλα; Μήπως κάνω λάθος. Μήπως το κορίτσι δεν είναι μοντέλο, αλλά τραγουδίστρια. Μήπως δεν είναι τραγουδίστρια, αλλά κάτι άλλο. Δεν κατάλαβα. Τι σημασία έχει τι επάγγελμα δηλώνει η σταρ. Αυτό που μετράει είναι τι η ίδια μας δείχνει. Συγκεκριμένα στους followers της στο instagram με τη φωτό στη σκάλα, συγκεκριμένα σε έξι σκαλοπάτια.

Διαμαρτύρομαι στην κυρία Στικούδη, που ναι μεν δείχνει αυτό που έχει, την κορμάρα της, όμως η εν λόγω σέξυ ανάρτησή της προκάλεσε πικρία στους διαδιχτυακούς της φίλους. Θέλουν κάποιοι να αυνανιστούν στη θέα του σώματός της, όμως η στάση της στα σκαλιά δεν προσφέρεται για φαντασιώσεις. Στην επόμενη ανάρτηση η Κατερίνα να γίνει πιο αποκαλυπτική. Παρακαλώ.

Διαβάστε ακόμα:

Η υστερία με την εθνική μας «ανορεκτική» Νανά