ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΠΑΠΑΔΩΝ ΓΙΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

 

ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ του προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου στον συνάδελφο Ερντογάν για το μακελειό με 50 νεκρούς σε γάμο. Ερώτηση. Είναι σίγουρος ο κύριος Προκόπης ότι λυπήθηκε ο Τούρκος αφέντης για το ομαδικό φονικό;

ΑΠΑΝΤΑ τα μήντια έγραψαν για τον τσαμπουκά Γερμανού τουρίστα στην Κρήτη, που είπε σε ταξιτζή: «Δεν σε πληρώνω, χρωστάει η Ελλάδα στην χώρα μου». Δεν έγραψαν, όμως, τι είπε ο Κρητικός ταρίφας στον Γερμανό τζαμπατζή: «Πλήρωσε με δανεικά».

ΠΩΣ ΤΟ αντέχει αυτός ο φουκαράς Ματέο Πανταζόπουλος, ο σύζυγος της παρουσιάστριας. Η Ελένη Μενεγάκη αυτό, η Ελένη Μενεγάκη εκείνο με τον Ματέο. Η Μενεγάκη στην τάδε παραλία, η Μενεγάκη γευμάτισε στο δείνα εστιατόριο. Ο Ματέο; Αυτός ακολουθεί.

Ο ΑΛΕΞΗΣ Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση των θυμάτων στην τραγωδία που έγινε στα νερά της Αίγινας. Τι θυμήθηκα. Πριν από χρόνια ο θρασύτατος Κούγιας είπε σε μεγαλύτερό και πασίγνωστο ποινικολόγο: «Κύριέ μου, αφήστε τα αυτά, αυτά είναι νομικά θέματα, εσείς ασχοληθείτε με την γυναίκα σας...». Σύμφωνα με φήμες η νεώτερη σύζυγος του ποινικολόγου ξενοπηδιόταν.

ΔΙΑΨΕΥΣΕ η Λίβερπουλ πώληση σε Κινέζους. Ο Μαρινάκης δεν διαψεύδει.

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ένας λόχος γυναικών την ημέρα, και κάθε μέρα, σύμφωνα με τα sites, αναστατώνουν με τα αποκαλυπτικά τους μαγιώ στην παραλία. Τραγουδίστριες, παρουσιάστριες, μοντέλες σε δράση, άλλες ξεχασμένες, πεθαμένες, άλλες που περνάει η μπογιά τους κολάζουν, λέει, με τις κορμάρες τους. Με τη σέσουλα, σου λέω, επιμένουν οι ιστοσελίδες ότι οι κυρίες μοιράζουν εγκεφαλικά, όμως δεν μεγαλώνει η πελατεία των νοσοκομείων. Ούτε οι παπάδες κάνουν υπερωρίες για να εξομολογούν κολασμένους.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί θέλει κανάλι ο Μαρινάκης