ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ-ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ!

 

Μαρινάκης και Αλαφούζος είναι ορκισμένοι εχθροί. Είναι πολύ περισσότερα απ' όσα νομίζει ο κόσμος αυτά που χωρίζουν τους δύο άνδρες. Κάποτε φίλοι, κάποτε κάτι περισσότερο από γνωστοί. Σήμερα η ποδοσφαιρική αντιπαλότητα, στην πραγματικότητα η προσωπική κόντρα, όχι απλά σωματειακή, συλλογική, γέννησε οριστικά και αμετάκλητα το χάος ανάμεσά τους.

Αντίπαλοι στη μπάλα εδώ και 4 χρόνια Αλαφούζος και Μαρινάκης, τα αφεντικά των δύο δημοφιλέστερων ομάδων της χώρας, αντίπαλοι πλέον και στο γήπεδο της τηλεόρασης. Είναι πασίγνωστο ότι οι δύο επιχειρηματίες εξασφάλισαν συχνότητα πανελλήνιας εμβέλειας. Αυτό σημαίνει ότι θέλουν, δεν θέλουν θα... συνεργαστούν τα δύο τους κανάλια.

Κάποιος σκότωσε την γυναίκα του που την έκανε τσακωτή να ξενοπηδιέται. Πήρε φωτιά ένα εργοστάσιο. Άνεργος απειλεί να αυτοκτονήσει στο μπαλκόνι πολυκατοικίας. Συμπλοκή χούλιγκαν. Γιατί να καλύψει το κάθε γεγονός της τηλεοπτικής επικαιρότητας συνεργείο από κάθε κανάλι; Όχι, βέβαια. Θα στείλει κάμερες π.χ. μόνον ο αντένα και μέσω ΟΤΕ θα δώσει εικόνες στα συνάδελφα κανάλια.

Δεν αποτελούν συντεχνία τα κανάλια. Να, όμως, που για λόγους κοινού συμφέροντος συνεργάζονται. Ανταλλάσσουν υλικό, όχι μόνον από την καθημερινότητα. Χωρίς καν να το γνωρίζουν τα αφεντικά.

Εχθροί μέχρι θάνατο Αλαφούζος και Μαρινάκης. Δεν θα πουν, όμως, στους διευθυντάδες τους, στα στελέχη τους «Καμία συνεργασία, καμία επαφή» με το αντίπαλο στρατόπεδο.

Διαβάστε ακόμα:

Ο πρωταθλητισμός θα τσακίσει τα 4 κανάλια