ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΛΟΧΑΝ

 

Το περασμένο Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου, έπεσε λουκέτο στο σικάτο και χλιδάτο beach bar restaurant «Rakkah», στο Καλό Λιβάδι της Μυκόνου. Ιδιοκτησίας του νέου αρραβωνιάρη της τρελογκόμενας Λίντσεϋ Λόχαν, της 30χρονης Αμερικανίδας ηθοποιού. Ένα κορίτσι με ανεξέλεγκτο σεξ-απήλ και ικανή για όλα.

Στο Rakka εμφανίστηκε στις 27 Ιουλίου ο Σάκης Ρουβάς και οι υπάλληλοι της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων διαπίστωσαν για μια άλλη φορά «φορολογικές παραβάσεις». Οι μπράβοι του μαγαζιού απείλησαν τους φορατζήδες ότι θα τους κάνουν μήνυση, δεν τους επέτρεπαν την είσοδο, αλλά τελικά το ρεστωράν με το μοναδικό σούσι έκλεισε για 20 ημέρες.

Rakkah στα γιαπωνέζικα σημαίνει αισιοδοξία. Ο Ντένης Παπαγεωργίου με την αλογοουρά, το κολεγιόπαιδο της γνωστής οικογενείας που για χρόνια είχε την αντιπροσωπεία της Sanyo στην Ελλάδα, με look που τραβάει τις γυναίκες, ήταν αρραβωνιασμένος με την 24χρονη σέξυ Νοέλ Κούτρα, ένα κινηματογραφικής κοπής κορίτσι που ονειρεύεται μεγάλη διεθνή καριέρα στη μόδα, ως μανεκέν και σχεδιάστρια.

Πλακώθηκε, ξεμαλλιάστηκε στις παραλίες της Μυκόνου με τον αρραβωνιάρη της, κάποιον νεαρό Ρώσο Ιγκόρ η Λίντσεϋ Λόχαν και η «απάντησή» της στον κακομαθημένο νεόπλουτο είναι ο Ντένις Παπαγεωργίου. Τον αρραβωνιάστηκε κι αυτόν και το ζευγάρι σκοπεύει να πάει προς το παρόν στο σπίτι της ηθοποιού στη Νέα Υόρκη. Καλά στέφανα.

Διαβάστε ακόμα:

Τα λεφτά δεν βγήκαν από πορνεία και ναρκωτικά