Ο ΕΡΩΤΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΚΥΤΤΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΚΤΩΡΑ

 

Δεν μ' αρέσει να επιτρέπει κάποιος, μάλιστα όταν είναι μέγας και τρανός, να ασχολούνται με την προσωπική του ζωή τα μήντια. Με ποια γκόμενα είναι καψούρης, αν πλακώθηκε με την σύζυγό του. Δεν το καταλαβαίνω. Ποιος είναι ο λόγος να κάνει ο άλλος τέτοια «δώρα» στο φιλοθεάμον και αχόρταγο για σκάνδαλα κοινό. Και να βγάζουν μεροκάματο στην πλάτη του οι παπαράτσι.

Η κουβέντα, βέβαια, είναι ακαδημαϊκή, όχι προσωπική, αλλά γίνεται με αφορμή τον αρραβώνα του αξιοσέβαστου εφοπλιστή Γιάννη Κούστα που μετά από δύο γάμους και περιπέτειες με τις πρώην του, στα 60 του χρόνια ερωτεύθηκε 25χρονη.

Πολύ δυνατό όνομα παγκόσμια στη ναυτιλία ο Κούστας, ο επιλεγόμενος δικαίως και δόκτωρ-εφοπλιστής. Τα γραφεία του είναι στο ιδιόκτητο πιο εντυπωσιακό κτίριο στο λιμάνι Πειραιά, μέχρι που σήκωσε δίπλα του ανακτορικό παλάτι για να στεγάσει την AEGEAN ο Δημήτρης Μελισσανίδης και χάρισε τη σκιά του στις εγκαταστάσεις του ομίλου Κούστα.

Παντρεμένος με δύο παιδιά ο Γιάννης Κούστας χωρίζει την γυναίκα του όταν έβαλε στη ζωή του την χαμηλής «διασημότητας» ηθοποιό Σοφία Γιαννίκου, που έπαιζε κάτι βιντεοταινίες με τον Στάθη Ψάλτη. Γυναικάρα η κυρία, όμως ο γάμος πριν 20 χρόνια, παρά τα δύο παιδιά τους, χάλασε και ο δόκτωρ λάτρης της γυναικείας συντροφιάς είχε γνωριμίες με μια Πολωνέζα, μια Μολδαβή.

Η πρώην, η δεύτερη πρώην, η κυρία Γαννικοπούλου, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, υποστήριξε ότι την κτυπούσε, ότι το ένα και το άλλο, και ζητούσε αποζημιώση 180 εκ. δολάρια. Είπαμε. Ο άνθρωπος έχει πολλά παπόρια, και είναι λίγα νούμερα πιο πίσω από τον αριθμό 1.000, δηλαδή μέσα στους χίλιους πλουσιώτερους στον κόσμο.

Πριν 45 χρόνια ο πατέρας του Κούστα, παπουτσάς, με επιχείρηση βιομηχανία υποδημάτων, αγόρασε ένα καράβι. Ο γιος, νέο πνεύμα, νέα δύναμη, έγινε μια ισχυρή προσωπικότητα στον παγκόσμιο εφοπλισμό. Την περασμένη εβδομάδα σε γνωστό παραλιακό στέκι έδωσε δεξίωση σε 500 άτομα για να γιορτάσει τον αρραβώνα του με την 25χρονη, ένα συγκροτημένο και μορφωμένο κορίτσι που την ενδιαφέρει ο κόσμος της μόδας.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Λάκης Λαζόπουλος παραδέχθηκε την ανυπαρξία του