ΣΤΗΜΕΝΑ ΤΑ ΜΑΙΜΟΥ ΒΟΣΚΟΤΟΠΙΑ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ

 

Ένα ξέρω και το ξέρω πολύ καλά. Τις άδειες για τα κανάλια τις πήραν οι κύριοι με τα χοντρά πακέτα. Τα νέα κανάλια θα τα φτιάξουν κιόλας; Μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει κι όλο σφίγγουν οι κώλοι των νέων καναλαρχών που έχουν κανάλι ακόμα στα χαρτιά.

Τα λεφτά που χρειάστηκε για να εξασφαλίσουν με το στόμα μία από τις 4 άδειες είναι πολλά. Πάρα πολλά. Και θα πρέπει να ξηλωθούν κι άλλο για το στήσιμο της δουλειάς και για να αρχίσει να λειτουργεί το κανάλι, με την προοπτική βέβαια να κάνει πρωταθλητισμό, να πιάσει υψηλά νούμερα.

Έχει βρωμίσει η πιάτσα ότι το έργο δεν προχωράει. Αυτό ξέρω. Είναι απίστευτες οι φήμες που κυκλοφορούν και δεν μιλάμε για ράδιο αρβύλα. Ότι κάποιος, κάποιοι από τους 4 το έχουν σκυλομετανοιώσει. Που έχει αρχίσει και τους βαραίνει η άδεια και θέλουν να ξεμπλέξουν. Να κάνουν πίσω. Μήπως μια «λύση» είναι το Συμβούλιο της Επικρατείας να κρίνει αντισυνταγματική τη διαδικασία αδειοδότησης.

Σκέπτομαι. Λόγος πολύς για κάποια βοσκοτόπια που εμφανίστηκαν στο Πόθεν Έσχες του Καλογρίτσα. Του συριζαίου εργολάβου Καλογρίτσα. Και ο Τσίπρας είπε ότι όποιος έχει πρόβλημα με το νόμο θα εκπέσει η άδειά του. Έτσι θα γλυτώσει ο Καλογρίτσας και τα πακέτα που έδωσε και αυτά που πρόκειται να ξοδέψει, για να αρχίσει να παίζει το κανάλι.

Μήπως, ρε, ήταν στημένο έργο τα μαϊμού βοσκοτόπια για να χάσει την άδεια ο Καλογρίτσας, για να την πουλήσει.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Μαρινάκης χάνει το κανάλι από το Σισέ