Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΒΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ!

 

Όσο ο σύριζας ήταν ακόμα στην αντιπολίτευση, ο Λάκης Λαζόπουλος, ένας αληθινά ευφυής άνθρωπος, όχι απλά ταλαντούχος στη δουλειά του, τα έδινε όλα υπέρ του Τσίπρα. Σήμερα, όλοι οι μαλάκες λένε ότι ο Λαζόπουλος την έκανε γυριστή, ότι κρατάει αποστάσεις από τον Τσίπρα, ότι τα χώνει στον πρωθυπουργό.

Λάθος! Ο Λάκης Λαζόπουλος ως πολιτική παρέμβαση είναι συνεπής. Συνεπέστατος.

Ποτέ ο διασκεδαστής δεν ήταν ανοικτά υπέρ του Σύριζα. Ούτε ποτέ προσωπικά υπέρ του Τσίπρα. Ποτέ. Ήταν πάντα εναντίον της ΝΔ. Και σήμερα συνεχίζει να ρίχνει τα βέλη του στη ΝΔ και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Πού, λοιπόν, την είδατε τη γυριστή του κυρίου Λάκη;

Η Ελλάδα, γράφει στο σχόλιό του ο Λαζόπουλος, παρακμάζει και ζητάει δικαίωση εκ νέου όλη αυτή η γραβατωμένη αθλιότητα. Πήρες χαμπάρι; Μέσα στην αθλιότητα δεν συμπεριλαμβάνεται ο Τσίπρας, ο οποίος δεν φοράει γραβάτα.

Για τον Τσίπρα τι λέει σήμερα ο αλ τσαντήρης; Ότι η κυβέρνηση και η αδυναμία της αριστεράς, που είχε υποσχεθεί να δώσει ανάσα, να ανατρέψει το κλίμα, επέφερε νέα ασφυξία.

Πολλές υποσχέσεις έδωσε στον λαό ο Τσίπρας, λέει ακόμα ο Λαζόπουλος, η Αριστερά ήταν η ιδανική γκόμενα που όλοι περιμέναμε σ' αυτόν τον τόπο της δεξιάς και του ΠΑΣΟΚ, των Τσοχατζόπουλων και των Τσουκάτων.

Διαβάστε ακόμα:

Και ο Ιβάν Σαββίδης κατά της διαπλοκής