Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ

πηγή: Intime
 

Κερδίζει την ΑΕΚ με 4-0 ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι της περασμένης σαιζόν στο Καραϊσκάκη και ο Μαρινάκης βγάζει γλώσσα. Δηλώσεις εναντίον του Μελισσανίδη, ολότελα προσωπικές. Φτηνοκατάσταση. Επίπεδο γλάστρας. Κέρδισα, σου λέει ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, είμαι καβάλα, άρα αυτή είναι η καλύτερη ευκαιρία να τα χώσω στον αντίπαλό του. Να τον μειώσω. Να τον δυσφημήσω. Είπαμε. Μαγκιά γάμα εθνικής.

Κερδίζει 3-0 αυτή τη φορά ο Ολυμπιακός την ΑΕΚ και ο Μαρινάκης ο... τηλεοπτικός, όχι ο ποδοσφαιρικός, κάνει κόντρα στον... ΟΠΑΠ, όχι στην ομάδα και το αφεντικό της ομάδας που έφαγε την τριάρα. Δεν γίνονται, ρε, αυτά τα πράγματα.

Όχι π.χ. το mega ή ο alpha, αλλά η ιδιοκτήτρια εταιρεία του καναλιού να θέλει να γίνει χορηγός του πρωταθλήματος. Εγώ, λέει, ο Μαρινάκης να... χορηγήσω το πρωτάθλημα της σούπερ ληγκ, όχι ο ΟΠΑΠ. Η δική μου εταιρεία που εξασφάλισε τη μία από τις 4 τηλεοπτικές συχνότητες.

Μέχρι που διευκολύνει τον ΟΠΑΠ η πρόταση του Μαρινάκη. Έτσι είναι. Σοβαρή, αξιόπιστη εταιρεία είναι ο ΟΠΑΠ, στην οποία μεγαλομέτοχος είναι ο υιός Μελισσανίδης. Ενώ το πρωτάθλημα είναι μια πατσαβούρα σκέτη σύμφωνα μ' όσα ισχυρίζονται οι ίδιοι οι πρόεδροι των ΠΑΕ, Μαρινάκης, Μελισσανίδης, Αλαφούζος, Σαββίδης.

Θεωρείται «υποχρέωση» του ΟΠΑΠ, από τότε που ήταν κρατικός, να ενισχύει τις ΠΑΕ, και ο ιδιωτικός ΟΠΑΠ μόνον ως... διαφήμισή του δεν είναι να ταυτίζει το εμπορικό του όνομα μ' ένα δυσφημημένο πρωτάθλημα.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Καλογρίτσας δεν είπε την τελευταία του κουβέντα