ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ... ΞΑΝΘΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΕΣ

 

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι πρωθυπουργός, είναι ο κυβερνήτης της χώρας, όμως είναι απλά ένας «σύντροφος» ακόμα και για τον τελευταίο αγωνιστή του κόμματος. Έτσι είναι. Όταν είσαι οργανωμένο μέλος του κόμματος, μιλάμε για αριστερό κόμμα, τότε όλοι είναι ίσοι. Σύντροφοι ανεξάρτητα από τα όποια κομματικά ή κυβερνητικά αξιώματα.

Η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι πλέον πρωινατζού. Πρόβλημα για τον σύντροφο Καρανίκα Νίκο, τον ειδικό σύμβουλο του πρωθυπουργού, που τα καθήκοντά του δεν του επιτρέπουν να παρακολουθεί «τον στρατηγό της τηλεόρασης», όπως χαρακτηρίζει την παρουσιάστρια.

Πέρα απ' αυτό. Προέκυψε σοβαρή πολιτική διαφωνία ανάμεσα σε δύο συντρόφους. Τον Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Καρανίκα. Θεωρήθηκε ήδη εκτός κομματικής γραμμής η προτίμηση του ειδικού πρωθυπουργικού συμβούλου προς την κυρία Ελένη Μενεγάκη. Πιο συγκεκριμένα, Αλέξης Τσίπρας και Νίκος Παππάς εκτιμούν ότι πολιτικά ο σύριζας εκφράζεται περισσότερο με την Κατερίνα Καινούργιου και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Ακόμα και με τις κυρίες, επίσης ξανθιές Φαίη Σκορδά και Μαρία Μπεκατώρου.

Ο Καρανίκας είναι αμετάπειστος. Επιμένει στη δική του ξανθιά, την κυρία Μενεγάκη, την οποία ο πρωθυπουργός θεωρεί παλαιοκομματική, ταυτισμένη με τα κόμματα της διαπλοκής ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Το θέμα θα λυθεί οριστικά με την πολιτική απόφαση που θα παρθεί στο προγραμματισμένο Συνέδριο του Σύριζα, σε λίγες ημέρες.

Διαβάστε ακόμα:

Χωρισμός αλά Χόλιγουντ Ηλιάδη - Γκέντσογλου