Ο ΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΤΟΥΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΟΛΟΥΣ

 

Ο Στηβ Γιατζόγλου είναι η περίπτωση. Δεν μπορείς να τον μισήσεις. Έστω να τον αντιπαθήσεις. Περίεργο τραίνο ως αντίπαλος. Τον έχεις απέναντι και δεν σου βγαίνει να τον βρίσεις. Γιατί;

Δημοσιογράφος μου το είχε πει και έπεσε μέσα εκατό τα εκατό. «Θα τον ήθελα στην εκπομπή μου, στο ραδιόφωνο...» μου είχε πει πριν χρόνια για τον Στηβ. Ένας είναι ο Στηβ, ο μοναδικός Γιατζόγλου. Λέει πράγματα που αρέσουν. Με στυλ προσωπικό. Αμεταχείριστες ατάκες, που έχουν πνεύμα, χιούμορ, όχι κακία.

Μπέρδεψε κόσμο ο Γιατζόγλου με το «πλησίασμά» του στην «Χρυσή Αυγή». Επειδή ο Στηβ δεν είναι φασίστας. Επειδή δεν είναι ναζιστής. Επειδή δεν έχει σχέση με πολιτική, με κόμματα. Επειδή ποτέ δεν την έψαξε να πάρει προσωπικούς πόντους, σε επίπεδο επικοινωνιακό κι όχι μόνο, με την εμπλοκή του σ' ένα κόμμα «αγοραίο». Του πεζοδρομίου. Π.χ. του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, που έχουν ανάγκη από επώνυμους αλλά και τη δυναμική να «επενδύσει» σ' αυτούς κάποιος δημοφιλής καλλιτέχνης, αθλητής.

Μαγκιά του Στηβ Γιατζόγλου, τεράστια μαγκιά, όχι ακριβώς γιατί ψιλοταυτίστηκε με την Χρυσή Αυγή. Δικαίωμά του, ρε. Η μαγκιά του ήταν με τον τρόπο που αντιμετώπισε όλους αυτούς που τον έστησαν στον τοίχο. Μόνον που δεν του φόρεσαν χιτώνα των SS και δεν του χάραξαν τατουάζ με τη σβάστικα.

Δεν έχασε το... κέφι του ο Στηβ Γιατζόγλου. Με ψυχραιμία και μπόλικη πλάκα αντιμετώπισε τις κατηγορίες και τα σχόλια σε βάρος του. Η μαγκιά.

Διαβάστε ακόμα:

Τι λέει ο Σαρκοζί για το αιδοίο της Κάρλας