ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΑΠΟ ΣΚΑΙ, ΚΑΙ... ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ!

 

Το άκουσα και δεν έχω λόγο να μη δεχθώ ως αξιόπιστη την πληροφορία. Ότι ο Μαρινάκης τα δίνει όλα να πάρει δημοσιογράφους από το Σκάι, το κανάλι του καλού συνάδελφου και αγαπητού του φίλου Γιάννη Αλαφούζου.

Υπ’ όψιν ότι το «ρεπορτάζ» μου το πάσαρε δημοσιογράφος που δεν έχει σχέση με το Σκάι και δεν παίζει στον ατελείωτο πόλεμο ανάμεσα στον πρόεδρο του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα. Μια κυρία, δημοσιογράφος, πρώην ρεπόρτερ του Σκάι, ανέλαβε πόστο στο υπό προετοιμασία κανάλι του Μαρινάκη. Η εν λόγω κυρία, λοιπόν, από το πρωϊ μέχρι το βράδυ, βολιδοσκοπεί συναδέλφους της στο Σκάι. Τους προτείνει να κάνουν μεταγραφή στο «One», έτσι λέγεται πως θα ονομάζεται το κανάλι του Μαρινάκη.

«Μόνο τις καθαρίστριες του Σκάι δεν έχει προσπαθήσει να πάρει η συνεργάτιδα του Μαρινάκη...». Παλαιοκομματικός, λοιπόν, ο γάβρος εφοπλιστής. Στα παλιά τα χρόνια, και για δεκαετίες ολόκληρες, γινόταν σκοτωμός ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό για κάποιον παίκτη. Να τον πάρουμε εμείς, όχι αυτοί...Δεκάδες τέτοιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Διαβάστε ακόμα:

Με το μπαμπάκι έσφαζε τους ισχυρούς