ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΑΚΟΟΟΟΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ;

 

Θα στο φτιάξω αντισεισμικό το σπίτι, του είπε ο μηχανικός. Δεκαεπτά ρίχτερ να βαρέσει, εσύ να κοιμάσαι ήσυχος.

Στον πρώτο σεισμό διόμισυ ρίχτερ το σπίτι στον επάνω όροφο ράγισε. Έπαθαν ζημιά οι πόρτες, σπασμένα κάποια παράθυρα. Ψιλοπράγματα.

Μετά από τρεις μήνες κτύπησε ένα τεσσάρι και με αντισεισμική προστασία το σπίτι κατέρρευσε. Για να το διαλύσει αρκετή ήταν η δόνηση των 4 ρίχτερ.

Ε, δεν είναι ο αρχιμαλάκας ο ιδιοκτήτης του κατεστραμμένου σπιτιού αν αναθέσει πάλι την κατασκευή του στον ίδιον μηχανικό; Ενώ, κανονικά, πρέπει να τον καταγγείλει, να τον πάει στα δικαστήρια τον απατεώνα και να ζητήσει τη σχετική αποζημίωση. Όχι μόνον τα λεφτά της αμοιβής του μηχανικού.

Έφτιαξε νόμο αυτός ο Νίκος Παππάς του Σύριζα για να βάλει τάξη, λέει, στις τηλεοράσεις. Με νόμο παράνομο ήθελε να τη κάνει τη δουλειά. Με νόμο αντισυνταγματικό. Κι όταν τον έπιασε στα πράσα το Συμβούλιο της Επικρατείας, αυτός ο Νίκος Παππάς είπε Δεν τρέχει τίποτα, θα φτιάξω άλλο νόμο.

Έχει κόστος οικονομικό, άσε το πολιτικό κόστος, να φτιαχτεί ένας νόμος. Κάποιοι άνθρωποι πληρώνονται, με λεφτά από την τσέπη των φορολογουμένων. Κανένα πρόβλημα. Αυτός ο Παππάς δεν παραιτείται. Γιατί να παραιτηθεί; Δικό του είναι το δημόσιο. Γιώτα χι είναι.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Λαζόπουλος μεταγραφή σε ποιο κανάλι