Ο ΤΡΑΜΠ ΞΕΦΤΥΛΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ!

 

Ήταν φανερό ότι βρώμαγε η δουλειά για την κυρία Κλίντον. Στο φινάλε δεν είναι μία Mισέλ που αν αντιμετώπιζε αυτή τον Ντόναλντ Τραμπ θα τον έστελνε από τώρα για διακοπές στη Χαβάη. Μαζί με την σέξυ σύζυγό του και την επίσης σέξυ κόρη του.

Φιγούρα που γράφει, που κάνει γκελ η αραπινούλα σύζυγός του Μπάρακ Ομπάμα. Λαμπερή, ορεκτική, εντελώς επικοινωνιακή βγάζει στην κάμερα έναν αληθινό ενθουσιασμό, όχι το ψεύτικο, το προκάτ αέρα της «νικήτριας» όπως η Χίλαρυ Κλίντον.

Λέμε ότι φαινόταν για όποιον έβλεπε μπάλα ότι η σύζυγος του Μπιλ Κλίντον έχανε το παιχνίδι, από την κατασκευασμένη επικινδυνολογία, μην τυχόν και εκλεγεί ο Τραμπ. Έπαιζε πολύ οργανωμένα και δυνατά το σύστημα να συκοφαντηθεί ο Τραμπ, ότι είναι τραμπούκος, σεξομανής, άσχετος με την πολιτική.

Άσε τη στημένη εκστρατεία από διάσημους Αμερικάνους που είπαν τα όσα χειρώτερα για τον βαψομαλλιά Τραμπ. Ότι είναι κτήνος, παρανοϊκός, γελοίος, γουρούνι, άτομο άξιο μόνο για να τον μπουγελώσεις.

Γιατί τόσο μεγάλος πόλεμος εναντίον ενός υποψήφιου που δεν ήταν...φαβορί. Που ήταν απλά αουτσάιντερ. Που δεν τον έκαναν κέφι ούτε πολλά στελέχη του ρεπουμπλικάνικου κόμματος. Επειδή ο Τραμπ είχε ρεύμα, που δεν είχε η άλλη. Επειδή προσπαθούσαν να σταματήσουν τον Τραμπ με τις βαρύτατες δημόσιες τοποθετήσεις τους όλα σχεδόν τα πρώτα ονόματα του Χόλυγουντ.

Τους πήδηξε ο Τραμπ. Είσαστε αστέρες του σινεμά, ασχοληθείτε με τη δουλειά σας και μην εκτίθεστε, προσπαθώντας να παρασύρετε τον κοσμάκη. Το σταριλίκι σας μετράει μέχρι τα κινηματογραφικά στούντιο. Μην κάνετε κατάχρηση της... δημοτικότητας σας στις εκλογές.

Διαβάστε ακόμα:

Αμαρτωλοί και αγνοί, αγκαλιές και φιλιά