ΦΑΝΕΡΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΑΥΓΑΔΕΣ ΛΙΑΓΚΑ-ΣΚΟΡΔΑ

 

Αποκάλυψη, λέει. Κολλητός του ζευγαριού Γιώργου Λιάγκα- Φαίης Σκορδά αποκάλυψε, λέει, ότι καυγάδιζαν. Απίστευτο! Δεν το πιστεύω. Απίθανο, σου λέω! Δύο άνθρωποι παντρεμένοι και να τσακώνονται. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα από κανέναν. Σε κανένα ζευγάρι.

Έρχεται, όμως, η αποκάλυψη που λέγαμε, από φίλο των δύο τηλεπαρουσιαστών με τη συνταρακτική πληροφορία. Ότι μετά από δέκα χρόνια γάμου έπαιζαν μεταξύ τους και οι καυγάδες. Κάτι, δηλαδή, που δεν συμβαίνει σ’ άλλους παντρεμένους.

Σε περνάνε για όρθιο μαλάκα όταν τα γράφουν αυτά. Ότι δύο άνθρωποι έχουν κάποιες διαφορές, κάποιες διαφορετικές επιθυμίες, βλέπουν διαφορετικά κάποια πραγματάκια και φθάνουν στις μικρές και μεγάλες συγκρούσεις. Όταν στα γράφουν αυτά λες και ...αποκαλύπτουν κάτι το μοναδικό. Κάτι που συμβαίνει στο ένα από χίλια ζευγάρια.

Κάνανε μαζί πρωϊνατζήδικη εκπομπή Λιάγκας και Σκορδά και από μακρυά φαινόταν ότι μεταξύ τους βρώμαγε η δουλειά. Ότι δεν ήταν η σχέση τους όπως πρώτα, που λένε. Και άσε οι αφελείς και απονήρευτοι και της πλάκας...ψαγμένοι να λένε ότι παιζόταν «σκηνικό». Ότι, δηλαδή, η νευρικότητα μεταξύ τους, οι κουβέντες ήταν στο...πρόγραμμα, για να παίρνουν νούμερα τηλεθέασης.

Διαβάστε ακόμα:

Λεονάρντο, ο Ρονάλντο του σινεμά