Ο ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΗΤΑΝ... ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΜΙΣΕΛ

 

Για έναν άνδρα το ταξίδι στο εξωτερικό είναι πάντα ευκαιρία να ξενοπηδήξει. Όταν δραπετεύει από την πατρίδα και την καθημερινότητα του είναι δεδομένη η σκέψη, η επιθυμία για μία σεξουαλική εμπειρία.

Από την άλλη, θεωρείται «θεσμικό», μέσα στους κανόνες της φιλοξενίας, το κατάλληλο πρόσωπο της χώρας που υποδέχεται ξένο πολιτικό να κάνει, με τρόπο διακριτικό την «πρόταση». Αν θα ήθελε παρέα το βράδυ στο δωμάτιό του, ένα κορίτσι εκλεκτού γούστου.

Η «πρόταση», βέβαια, δεν γίνεται στον ίδιον τον ξένο πολιτικό, αλλά στον άνθρωπο της απόλυτου εμπιστοσύνης του. Οι πάντες γνωρίζουν ποιός είναι ο άνθρωπος γι’ αυτές τις δουλειές π.χ. του Φρανσουά Ωλάντ, του άλφα και βήτα αξιωματούχου της κομισιόν κ.α.

Δεν έκανε καμιά «αταξία» στην Αθήνα ο Ομπάμα. Ούτε καν επιδίωξε να εκμεταλλευθεί τις μια-δύο ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν στο ξενοδοχείο και στην επίσκεψη του στην Ακρόπολη, από επώνυμες κυρίες της Αθήνας. Λευκό χαρτί θα 'ναι η αναφορά προς την Μισέλ, την σύζυγο του, από τον πράκτορα της, έναν από συνοδούς του Ομπάμα στην Αθήνα.

Διαβάστε ακόμα:

Για το χρέος αποφασίζει ο Τραμπ, όχι ο Ομπάμα