ΠΟΙΟΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ Η ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;

 

Έγινε διαγωνισμός για να δοθούν σε 4 επιχειρηματίες άδεια τηλεοπτικής συχνότητας. Κυριακού, Μαρινάκης, Σαββίδης, Αλαφούζος υπερθεμάτισαν, έδωσαν τα πιο πολλά και πήραν νόμιμα την άδεια να στήσουν κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας.

Το Συμβούλιο Επικρατείας ακύρωσε τη διαδικασία του διαγωνισμού. Οι 4 επιχειρηματίες δεν πήραν κανένα κανάλι, ενώ ήδη προπλήρωσαν την πρώτη δόση του συνολικού τιμήματος. Στα σούμα το κράτος εισέπραξε 85 εκ. ευρώ από τους 4 που... πήραν κανάλι, αλλά κανάλι δεν δικαιούνται.

Επόμενο είναι το δημόσιο να επιστρέψει την καταβληθείσα πρώτη δόση, για να μην πω να αποζημιώσει κι από πάνω τους 4 επιχειρηματίες. Όχι! Το κράτος ΔΕΝ επιστρέφει χρήματα, που κακώς εισέπραξε.

Και σκέπτομαι. Ποιός είναι περισσότερο απατεώνας; Το κράτος που βούτηξε 86 εκ. για να παραχωρήσει κανάλια και δεν επιστρέφει τα χρήματα που νταηλίκι τα παρακρατάει. Μήπως απατεώνες είναι οι καναλάρχες. Γιατί; Για δύο λόγους.

Πρώτον, διότι δέχθηκαν να χρυσοπληρώσουν ένα κανάλι. Που να ξέρεις τι...ύποπτες σκοπιμότητες έχουν.

Δεύτερον, διότι παρ’ ό,τι το κράτος στην Ελλάδα είναι αναξιόπιστο, οι αξιόπιστοι(;) επιχειρηματίες συνεχίζουν να νταραβερίζονται μαζί του.

Διαβάστε ακόμα:

Κλειστή πόρτα ο Αλαφούζος στην Ολγα Τρέμη