Ο ΛΙΑΓΚΑΣ, ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ, Η ΠΕΘΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ!

 

Δεν είναι δημοσιογραφία αυτή. Πάει και τέλειωσε. Τώρα που έχει κατακαθίσει κάπως η σκόνη, μπήκα να διαβάσω τι έχει γίνει τελικά με το «καυτό» ζεύγος Λιάγκα-Σκορδά. Παιδιά μου δεν κατάλαβα Χριστό. Κόντεψα να τρελαθώ. Για να διαπιστώσεις αν χώρισαν πρέπει να διαβάσεις 25 διαφορετικά site και πάλι σου μένει και μια αμφιβολία...

Οι άνθρωποι που βρίσκονται στην πλευρά του Λιάγκα αναφέρουν πως η βασική αιτία του χωρισμού τους είναι η φιλοδοξία της Φαίης Σκορδά που δεν ήθελε τον Γιώργο δίπλα της να την καπελώνει και που έγινε έξαλλη όταν δεν τηςέδωσαν να παρουσιάσει το Dancing, ενώ στον Γιώργο έδωσαν να παρουσιάσει σόου. Βέβαια κάνουν λόγο και για τη μαμά της Φαίης Σκορδά, που ήδη έχει μετακομίσει στην Αθήνα προκειμένου να στηρίξει την κόρη της στις δύσκολες στιγμές που περνά.

Τα είχε πει η μαμά της Φαίης αλλά κανείς δεν την άκουσε την άγια γυναίκα. Κανείς. « Αχ στα ‘λεγα εγώ»!!!

Η μαμά Σκορδά λέει, άρχισε να σπέρνει την διχόνοια μετά τις αποτυχημένες επενδύσεις του Λιάγκα και έλεγε μάλιστα στην κόρη της ότι θα πρέπει να είναι πιο προσεχτική και να επανεξετάσει το γάμο της. Συγκεκριμένα, η χρηματιστηριακή Solidus και κάποιος ακόμα είχαν πάρει από τον Λιάγκα 300.000 ευρώ για να του τα επενδύσουν σε ομόλογα του Γερμανικού Δημοσίου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο nikosonline.gr