ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΩΣ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ!

 

Λέμε αυτή η γυναίκα έχει σεξουαλικότητα. Είναι σέξυ. Σημαίνει ότι προκαλεί τη σεξουαλική επιθυμία. Τον πόθο. Σε άνδρες, βέβαια, αλλά και σε γυναίκες που είναι λεσβίες και bisexual.

Σέξυ είναι και ο άνδρας που γίνεται αντικείμενο πόθου και σεξουαλικών φαντασιώσεων σε γυναίκες. Και σε άνδρες gay και bisexual.

Τρία ξένα περιοδικά χαρακτηρίζουν σέξυ, και πολύ σέξυ τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Στη σχετική λίστα για τους πιο ελκυστικούς, σεξουαλικά ελκυστικούς πολιτικούς, ο Τσίπρας βρίσκεται πολύ υψηλά, ενώ ένα από τα τρία περιοδικά τον τοποθετεί στη Νο1 θέση.

Συμφωνώ! Πράγματι ο Τσίπρας είναι σέξυ. Και όχι μόνον σεξουαλικός στη θέα είναι άλλα και ρέκορντμαν εραστής. Πηδάει μία χώρα ολόκληρη. Έναν λαό. Στην πραγματικότητα ο πρόεδρος του Σύριζα δεν είναι απλά γαμίκος, είναι σεξομανής. Και βιαστής ακόμα. Θα συμφωνήσει ο καθένας πως ο κόσμος με δυσφορία δέχεται το σεξουαλικό πάρτυ με τους φόρους του σύντροφου Τσίπρα.

Τα περιοδικά που τον ανέδειξαν σέξυ τον Αλέξη Τσίπρα είναι το People, το Glamour και το More. Και για να δικαιολογήσουν τη σεξουαλικότητα του Τσίπρα γράφουν διάφορες μαλακιούλες. Π.χ. ότι ''ήταν δυναμικός φοιτητής''. Τι να το κάνεις; Ως επαγγελματίας επιστήμονας, ως καριερίστας ήταν ένα σκέτο μηδενικό. Αυτό δεν το λένε.

«Ο επαναστάτης μαθητής που έγινε πρωθυπουργός» γράφουν ακόμα. Για την... επαναστατικότητα που την ξέχασε στα σχολικά θρανία, δεν λένε τίποτα.

Διαβάστε ακόμα:

Πώς κάνει σεξ η Κατερίνα Καινούργιου