Ο ΙΒΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ

πηγή: Intime
 

Δεν χρειάζεται να ψάξει ο ίδιος ο Σαββίδης για να βάλει χέρι κάπου. Με τα φράγκα του να αρπάξει τούτο κι εκείνο. Εκεί που έχει καταντήσει η Ελλάδα όλα είναι στη ξεφτύλα. Τα αγοράζεις μπίρ παρά. Τζάμπα. Και σου λένε ευχαριστώ από πάνω.

Την πόρτα του Ιβάν κτυπάνε. Πάρε αυτό. Κι εκείνο που είναι ευκαιρία. Και πριν προλάβει άλλος.

Έτσι που λες. Οι προτάσεις πέφτουν έτοιμες στο γραφείο του Ρώσου, που προς το παρόν είναι πολύ εύκολος, μέχρι κορόιδο τον λες, για τα πακέτα που ξοδεύει. Σα να έχει τα μπερντέ και δεν ξέρει τι να τα κάνει.

Δεν είναι σενάριο, είναι «σχέδιο» στημένο που όμως δεν ξέρεις αν υλοποιηθεί. Πρόβλημα ο ΔΟΛ. Έχει χρεοκοπήσει το πρώτο μαγαζί στα μήντια. Με Ιστορία και αξιοπιστία σε πολιτική επιρροή. Έχει ένα κόστος η κυβέρνηση αν δεν σωθούν Νέα και Βήμα.

Και γιατί να μη σωθεί ο ΔΟΛ, όταν θα ελέγχεται η σακούλα; Όρμα, Ιβάν, του λένε από τον σύριζα, στο πακέτο και το επίσης χρεωμένο τις τράπεζες κανάλι mega.

Το κόλπο. Αφεντικό θα είναι ο Ιβάν, όμως χωρίς να είναι μεγαλομέτοχος, το τεφαρίκι ΔΟΛ και mega μαζί, θα εξαρτάται από τις τράπεζες, οι οποίες θα κουρέψουν τα δάνεια για πάρτη του επενδυτή.

Διαβάστε ακόμα:

Σισοκώ, όπως Ανδριανόπουλοι