ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ Ο ΑΛΛΑΧ ΤΗΝ ΛΙΝΤΣΑΙΗ ΛΟΧΑΝ

 

Alaikum Salam. Τι είναι αυτό; Κλασική, παραδοσιακή ευχή στο ισλάμ από τα χρόνια που ζούσε ο προφήτης Μωάμεθ. Alaikum Salam, δηλαδή Να έχετε ειρήνη.

Ο χριστιανός λέει Χρόνια πολλά, Δόξα σοι ο Θεός, Κυριε Ελέησον, κάτι τέτοια. Ο αρχαίος Έλληνας έλεγε στον άλλον Έρρωσο. Δηλαδή; Στην ελληνική ευχή υπάρχει η λέξη Έρως. Να το αναλύσω; Μη ξεφύγουμε.

Η χολυγουντιανή ηθοποιός Lindsay Lohan, αυτή η τρελογκόμενα, για να μην πω μια γαμιάρα με πτυχίο, γυναίκα σκέτο επεισόδιο όπου βρεθεί, από πέρυσι ανακάλυψε το κοράνι. Φοβερά πράγματα. Άρχισε να διαβάζει το ιερό βιβλίο των μωαμεθανών και όπως λέει «Άνοιξα πόρτες και βρήκα το πραγματικό νόημα...».

Κάποιος να της πει της Λόχαν ότι με τη συγκεκριμένη θρησκεία δεν παίζεις. Δεν είναι χριστιανισμός ο μουσουλμανισμός. Σήμερα η ηθοποιός λέει «Alaikum Salam, πορεύσου εν ειρήνη, διάβασα το κοράνι και περνάω περίοδο ανανέωσης...» κι αύριο μην την κάνει γυριστή, μην πει κάτι άλλο και την παρεξηγήσουν οι φανατικοί.

Εύκολο είναι να αλλάξεις πίστη. Να φορέσει τσεμπέρι, τη μαντήλα η Λόχαν, κι όταν την βαρεθεί, επειδή έχει εύκολη γλώσσα μήπως προκαλέσει κανέναν βαρεμένο τζιχαντιστή. Και την τιμωρήσει στο όνομα του Αλλάχ.

Διαβάστε ακόμα:

Μπράβο στην ερωτευμένη 62χρονη Ελένη Βιτάλη