Ο ΛΙΑΓΚΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞ ΜΕ... ΠΤΩΜΑ ΓΚΟΜΕΝΑΣ;

 

Γουστάρει το κορίτσι, με το οποίο θα κάνει σεξ, να βρίσκεται μέσα σε φέρετρο. Την θέλει και βαριά μακιγιαρισμένη. Έτσι τη βρίσκει ο ανώμαλος και γύρω από το φέρετρο να του δίνουν φλόγες ερωτικές αναμμένα κεριά.

Τρελό, θα πεις. Παρανοϊκό. Συμβαίνει, όμως. Αναγνωρισμένη διαστροφή η νεκροφιλία. Όχι μόνον όταν ο έχων το σχετικό βίτσιο έρχεται σε σεξουαλική επαφή με πτώμα. Νεκροφιλία είναι κι όταν το αντικείμενο του πόθου, ζωντανό το φετίχ διεγείρει σε νεκροφόρα μέσα.

Πριν από διόμισυ χρόνια έγινε βούκινο στην Αθήνα ο 35χρονος γιός πασίγνωστου επιχειρηματία για το μακάβριο γούστο του. Παντρεμένος, όμως απατούσε την γυναίκα του σε πεθαμενατζήδικη κάσα. Ενα κορίτσι, αφού δέχθηκε να «παίξει» ερωτικά μαζί του στην... κατάλληλη νεκρόφιλη ατμόσφαιρα, παρ’ ότι χαρτζηλικώθηκε χοντρά για να μη μιλήσει, τελικά έκανε σούσουρο τον διεστραμμένο γιο του επιχειρηματία.

Σάλος, λέει, επειδή η δημοσιογράφος Αθηναίς Νέγκα έκανε μήνυση στον συνάδελφό της Γιώργο Λιάγκα, επειδή την χαρακτήρισε νεκρόφιλη. Ο πασίγνωστος από την τηλεόραση Λιάγκας... εξαφανίστηκε για να μη συλληφθεί, και τζάμπα την είχε στημένη το περιπολικό έξω από το στούντιο ραδιοφωνικού σταθμού. Με δυσφήμησε, λέει η κυρία Αθηναίδα Νέγκα, αρκετά ελκυστική, όμως όχι και... νεκρόφιλη. Για να την πει έτσι ο Λιάγκας, σίγουρα ξέρει να διακρίνει αν μια γυναίκα το κάνει και σε νεκροφόρα. Και ξέρει, διότι πιθανόν έχει σεξουαλικές εμπειρίες νεκροφιλικού τύπου.

Να μιλήσουμε σοβαρά. Δεν νομίζω ότι ο Λιάγκας με την κουβέντα του δυσφήμισε την Νέγκα. Ο ίδιος αυτοδιασύρθηκε.

Ύστερα είναι και το άλλο. Ο Λιάγκας δεν χαρακτήρισε σεξουαλικά αλλά… ραδιοφωνικά την κυρία Αθηναϊδα. «Γιατί δεν βάζουν αυτή την νεκρόφιλη σ’ ένα φέρετρο να κάνει εκπομπή;..»

Δηλαδή; Ότι εγώ ο Λιάγκας κάνω στο ραδιόφωνο μια τσαχπίνικη, ζωντανή εκπομπή, ενώ η εκπομπή της Νέγκα είναι για τους πεθαμένους.

Διαβάστε ακόμα:

CELEBRITY ΚΑΙ Η ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ