Ο ΡΕΜΟΣ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΗΝ ΠΕΡΟΝΗ ΤΗΣ... ΑΗΔΙΑΣ

 

Και τι έγινε! Από τηλεοράσεως ο Αντώνης Ρέμος, δηλωμένος οπαδός του Ηρακλέους, είπε «Μπάοκ» τον ΠΑΟΚ. Και τι έγινε! Εδώ σε θέλω. Να το βρεις αυτό που έγινε. Επειδή κάτι έγινε. Και πολύ χοντρό. Και κάργα αποκαλυπτικό.

Είσαι παοκτσής και ακούς τον Ρέμο, που δεν είναι κωλόπαιδο, είναι καλή καρδια, ένας συμπαθητικός και αγαπημένος άνθρωπος, πέρα από την μεγάλη του επιτυχία ως τραγουδιστής, και και κάνει μία πλάκα. «Όχι ΠΑΟΚ, μπάοκ...».

-Κανένα πρόβλημα..., αυτό λες αν είσαι παοκτσής κι όχι ηλίθιος μαλάκας. Δυστυχώς! Σκατένιοι υπάρχουν μπόλικοι, οπαδοί διάφορων ομάδων, όλων των ομάδων, όλων των κομμάτων, όλων των ηλικιών.

Άσε, ρε, τον άλλον να λέει ότι η ομαδάρα σου είναι ομαδούλα. Ομαδίτσα. Κωλοπετεινίτσα. Και τι έγινε! Άστον να νομίζει ότι κάνει πλάκα. Να θέλει να σε τσαντίσει, να σε ερεθίσει. Να σε μειώσει. Εσύ, βρε κορόιδο, γιατί τσιμπάς. Γιατί... μειώνεσαι, βρε νούμερο!

Ένα αστειάκι έκανε ο Ρέμος και δέχθηκε διαδιχτυακή επίθεση από... θιγμένους καραγκιόζηδες. Βρώμισε ο τόπος από καραγκιοζισμό. Αυτό έγινε, που λες. Για να μη ξεχνιόμαστε μία υπενθύμιση ότι είναι πολλοί οι λεχρίτες.

Διαβάστε ακόμα:

“SURVIVOR” ΚΑΙ ΡΟΒΙΝΣΩΝΕΣ