Η ΜΑΜΑ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝ Η ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

 

Αν ζούσα κατά Καλιφόρνια μεριά θα είχε ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον για εμένα η πληροφορία ότι χώρισε η 62χρονη Chris Jenner. Το κορίτσι είχε σχέση για δυόμισυ χρόνια μ’ έναν σκυλάραπα, 35χρονο και μάνατζερ στον χώρο της ραπ μουσικής.

Φαντάρος στο Ιράκ να είχε πάει ο μαύρος μετά από δυόμισυ χρόνια θα είχε απολυθεί. Και πολύ τον κράτησε η μαμά Καρτνάσιαν. Του έδωσε απολυτήριο διότι, λέει, θέλει να δώσει περισσότερο χρόνο στην οικογένειά και, βέβαια, στο reality των Καρντάσιανς. Παραμύθι. Τον βαρέθηκε τον αράπη, έχει βάλει στο μάτι κάποιον άλλον. Αν όχι;

Αν είναι ελεύθερη η τηλεπερσόνα γιατί να μην είχα τύχη σε περίπτωση που έμενα στα μέρη της, κάπου στην Καλιφόρνια. Να, γιατί λέω ότι έχει ενδιαφέρον ο χωρισμός μιας κυρίας πολύ δυνατής στο κρεβάτι.

Γυναίκα που τα δίνει όλα στο γαμήσι είναι η Κρις. Ούτε τσίχλα μασάει όταν είσαι μέσα της, ούτε μουρμουρίζει τις ατάκες στο οικογενειακό ριάλιτυ. Με την ευκαιρία…

…Το όνομα Καρντάσιαν της έμεινε από τον πρώτο σύζυγό της, ένα δικηγόρο αρμένικης καταγωγής, αλεπουδιάρη αλλά και κλάσεως μεγάλης. Αυτός ο Ρόμπερτ Καρντάσιαν που πέθανε από καρκίνο στα 59 του χρόνια σε τρίτο γάμο είχε παντρευτεί την αεροσυνοδό Κρις. Εγκατέλειψε την δικηγορία, το ‘ριξε στις μπίζνες και στις εκδόσεις και επανήλθε όταν ο θρύλος του αμερικάνικου ποδοσφαίρου, ο νέγρος O.J. Simpson σκότωσε την ξανθιά γυναίκα του. Υπόθεση περιβόητη. Δικαστικό σκάνδαλο. Όλη Αμερική ξέρει ότι Σίμπσον δολοφόνησε την άπιστη, αλλά αθωώθηκε με δικηγόρο τον Καρντάσιαν. Τον πατέρα σ’ αυτά τα πουτανάκια Καρντάσιαν, Κιμ, Κλόη, Κόρτνεϋ.


Διαβάστε ακόμα:

ΠΟΤΕ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΕΡΤ!