Μεχρι τον Τσιπρα ο Τουρκος του Survivor

 

Ο Τούρκος παραγωγός του Survivor είναι μεγάλη γάτα. Τόσο που δεν το φανταζόμαστε. Εδώ θα διαβάσετε τι έκανε και κατάφερε τον τηλεοπτικό θρίαμβο της χρονιάς να τον μετατρέψει σε «πλήγμα» για τον ΣΚΑΙ. Μα είναι δυνατόν; Και όμως απ’ ότι φαίνεται είναι.
Ο Ατζούν Ιλίτζαλι, το αγαπημένο «παιδί» της κυβέρνησης Ερντογάν, φλερτάρει πολύ καιρό τον Ελληνικό τηλεοπτικό χώρο. Μέχρι και με τον Τσίπρα κατάφερε και έκανε ραντεβού, για να πάρει τηλεοπτική άδεια… αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο Τούρκος λοιπόν πήγε λοιπόν στην Άλκηστη Μαραγκουδάκη και της πρότεινε τα δικαιώματα του Survivor που του ανήκουν. Η τηλεοπτική πιάτσα ήξερε το παρελθόν του, ήξερε ότι ο Τούρκος καναλάρχης και παραγωγός έχει ιδρύσει εταιρεία στην Ελλάδα και ότι ενδιαφέρεται να βάλει το πόδι του στην χώρα μας.
Οι άνθρωποι του ΣΚΑΙ του έκαναν σκληρά παζάρια για τα δικαιώματα του Survivor, που ως γνωστό αρχικά δεν το πολύ- ήθελαν. Η Μαραγκουδάκη επέμενε να το πάρουν. Ο Τούρκος λοιπόν έκανε όλες τις υποχωρήσεις που του ζήτησαν αλλά τους έβαλε ένα όρο. Αν η …………………….

Διαβάστε την συνέχεια να δείτε γιατί «κλαίνε» στον ΣΚΑΙ… στο nikosonline.gr